Lauantain touhut

Viime lauantai oli kokonaisuudessaan kaikkea muuta kuin rauhallinen ja löysä lepopäivä. Aamu alkoi Jäähallin kirpputorilla ja siellä vaatteiden myymisellä. Onnekseni sain täksi viikonlopuksi jälleen *Budget Autovuokraamolta lainaan kivan pienen Skoda Citigonin, helpotti hommaa enemmän kuin paljon! Aikamoinen tilaihme pieneksi autoksi. Meidän ruhtinaallinen kassimäärä, sekä kolme ihmistä mahtui autoon paremmin kuin hyvin. :) Oltiin tuolla Jäähallilla noin puoli yhdeksän aikoihin ja täytyy sanoa, että olisi pitänyt olla jo ihan silloin jo 7.45, kun ovet aukesivat. Samantien, kun saimme pöytämme oli siinä ympärillä jo aivan jäätävä lauma ihmisiä. Ainakin tavaraa meni ja rahaa tuli, eli viis sitten siitä kamojen siisteydestä. Viikata ei voinut kuvitellakaan. :) Jotain vaatetta jäi ja siskon seulan jälkeen loput menivätkin UFF:in kierrätyslaatikkoon. Menevätpähän ainakin hyvään käyttöön täältä oman kodin nurkista. Jäähallin kirpputori taitaa olla tällä hetkellä suosituin ja suurin itsepalvelukirppis Helsingin keskustan alueella, joten sinne kyllä kannattaa mennä jos on tavaraa jota pitäisi saada pois nurkista. 
Miten te olette kokeneet kyseisen kirpparin verrattuna vanhaan kunnon Valtteriin? Mielestäni Jäähalli ei ihan yltänyt samalle tasolle… Valitettavasti.

Kirpparin jälkeen käväisin nopeasti kotona ja lähdettiin ajelemaan kohti Ikeaa. Ikeahan on sellainen paikka, että sinne on todella nihkeää mennä ilman autoa, varsinkin jos ajatuksissa on ostaa jotain suurempaa ja painavempaa. Ja mullahan oli juurikin noita ajatuksia. :) Koska meillä ei ole omaa autoa, oli vuokraauto aivan ehdoton tällä reissulla. Suosittelenkin miettimään kumpi tulee edullisemmaksi jos on hankkimassa jotain suurempaa kyseisestä paikasta… Eli ottaako Ikea- kuljetuksen, joka ymmärtääkseni maksaa suhteellisen paljon, vai vuokraako auton päiväksi. Budgetista auto lähtee päivän ajaksi ihan muutamilla kympeillä, joten saanen epäillä sen olevan jopa edullisempi vaihtoehto. Lisäksi, kun ottaa huomioon joustavuuden ja mukavuuden, ei tarvitse mennä kenenkään muun aikatauluilla. Meille tämä auto oli ainakin päivän pelastus! :)
No mitäs sieltä itse Ikeaasta sitten mukaan tarttuikaan… Pari isoa sinistä kassillista tavaraa. ;)
Ikean astioista lienee monia mielipiteitä mutta itse pidän kyllä niiden suhteellisen kovasta käyttökestävyydestä ja hinnatkaan eivät päätä huimaa. Valitsin vaaleanvihreän värin tuollaisesta 24- astian setistä. Väri sopii mahtavasti keittiömme muuhun ympäristöön ja itse pidän kovasti tuon sävyn raikkaudesta.
Muutama muovikulho leivontaan, näitä tarvitsee aina. 
Tämä minipannu oli sen verran söpö etten voinut sitä sivuuttaa. :) Oivallinen munakkaiden ja lettujen paistamiseen. 
Vaniljantuoksuisia tuikkuja ostan lähestulkoon jokaisella Ikea käynnillä. Ihan parhaita ja tuo vanilja tosissaan tuoksuu noita poltettaessa. 
Näin pimeään aikaan olen itse oikea kynttiläfriikki, kokoajan palaa joku jossain. :)
Joka kertaa tarttuu mukaan ainakin yksi heräteostos. Tällä kertaa se oli valkoinen, basic jalkalamppu jolla hintaa vain 29,95 €. 
Tykästyin tuohon yksinkertaisuuteen ja valkoiseen väriin. Täydellinen meidän paperilampun tilalle, se olikin jo aikansa elänyt. 
Ostin viimeksi näitä sinisiä pyyhkeitä käsipyyhekoossa ja tällä kertaa sitten vuorostaan kylpypyyhkeinä. 
Plussaa tavallista suurempi koko ja ei muuten ole ainakaan vielä mennyt nypylle vaikka on pesty aika monta kertaa.
Näissä kynttilänjaloissa oli sitä jotain, korkeilla jaloilla varustetut jalat toimivat hyvin ikkunalaudalla. 
Hintaa tuolla kolmen setillä oli vaivaiset 9,95 €.
Mitäs sanotte ostoksista? Jollakin samoja tuotteita kotosalla? :)* Auto saatu blogin kautta lainaan
On my way

6 vastausta artikkeliin “Lauantain touhut”

  1. Millainen tuo auto oli käyttömukavuudeltaan? ollut mietinnässä kyseinen kärry

    • Itse pidin todella paljon. Auto oli todella vakaa ja miellyttävä ajaa. Mulle merkkaa myös pieni ja sutjakka koko, helppo parkkeerata ja sukkuloida kaupunkiliikenteessä. :)

  2. Ikeassa on kiva käydä,mutta sieltä tulee napattua mukaan aina kaikkea ei niin tarpeellista ja rahaa saa palamaan loppujen lopuksi joka ikinen kerta tosi paljon.
    Siksi siellä tuleekin käytyä vain pari krt. vuodessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta