Collegessa

Aurinkoa keskiviikkonne! Mitäs teille kuuluu? Joko olette aloittaneet joululoman? Itselläni ei ainakaan ole enää kovin montaa työpäivää ennen pientä joulubreikkiä jota odotan kyllä suuresti. Tarkoitus on lähteä vierailemaan molempien vanhemmilla ja ottaa vähän etäisyyttä Helsinkiin. Koneen aijon kuitenkin pakata matkalaukkuun, joten mitään blogibreikkejä ei ole suinkaan luvassa. Toivottavasti te vaan ehditte lueskelemaan joulukiireiltänne?! Tänään on luvassa työporukan kanssa joululounas ja illemmalla kampaajalle. Jotenkin kovin hassua mennä joululounaalle, ei vaan vieläkään oikein tajua kuinka lähellä aattoa sitä ollaankaan… Osaltaan tämä lumettomuus vaikuttaa ainakin täällä etelässä. Ei saa oikein sellaisesta oikeasta joulufiiliksestä kiinni tässä pimeydessä. Kynttilöitä olen koittanut kyllä kovasti poltella ja leipoa, sekä onhan meillä jouluvalotkin. Enempää asialle ei voi oikein tehdä. Niin no ehkä enemmän joululauluja vaan soimaan ja toivotaan, että se oikea joulumoodi sieltä vielä tulla tupsahtaa!

Keinonahkahousut Vero Moda
College Vero Moda
Kello Glitter * giveaway
Laukkku Michael Kors
Pipo Nelly / River Island

Mitäs tykkäätte eilisen illan asustani? Mä olen ikuinen collarifani. :)

PS. Olen jotenkin onnistunut unohtamaan tuon NESCAFÉN arvonnan ihan kokonaan, joten tänään illalla julkaisen voittajan. 
Saa joku onnekas sitten koneen kotiinsa vihdoinkin. :)


On my way

16 vastausta artikkeliin “Collegessa”

  • Käyn kampaamo Neo Hiushuoneessa Kampissa. Siellä Jenni on loihtinut tuon latvan minulle, ihan liukuvärjäys taktiikalla tehtiin. :)

 1. Nätin näköinen collari! :) ja tämä ei liity nyt tähän aiheeseen, mutta olit kirjoittanut pellavansiemenrouheesta jokin aika sitten, niin sattuisitko sinä tietämään mitä eroa/onko eroavaisuuksia rouheessa ja siemenissä muutakun koostumus? oon itsekkin alkanut innostumaan niistä, ja nyt oon syönyt siemeniä, mutta jostain luin, että niitä siemeniä pitäisi liuottaa? Kiitos jos pystyt vastaamaan :)

 2. Täälläkin odotellaan lunta maahan joulufiilistä kohottamaan. Outoa että jouluaatto on alle viikon päästä ja sitten kaikki jouluhössötys onkin jo ohi :( joka vuos se joulu tulee niin nopeasti ja on yhtä nopeasti ohi. Mutta täällä ainakin lueskellaan blogeja myös joululomalla! ;)

  rolssi.blogspot.com

 3. Kertoisitko tuon laukun mittoja? En löydä mistään… :/ Miten tilava on mielestäsi?

  • Joo hei sori, olin unohtanut vastata. :( Mitat ovat siis leveys n. 38 cm ja korkeus n. 26 cm, pohjan leveys 16 cm. Mielestäni todella tilava laukku, nuo kaksi vetoketjullista sivutaskua tuovat vielä mukavasti lisätilaa. :)

 4. Hei! Ja vielä yksi juttu! Onko tuo siis Selman MEDIUM messenger koko? Katsoin, että MINI on ainakin aivan liian pieni noiden kuvien perusteella, mutta onko sitten muita kokoja?

 5. Tiedätkö mitä… Olin vahingossa vastannut tähän sen Ralph Laurenin Satchelin tiedot kun sitä kysyttiin toisessa postauksessa! Huoooh minä. Tämä on siis pieni iltalaukku eikä kovin tilava, mittaan sen sulle himassa. Pahoittelut huolimattomuudesta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta