Lauantain kuulumiset

Täälläpäin on ollut aika hösellys lauantai. Palasin joku aika sitten kaupungilta, jossa tosiaan vallitsi aikamoinen kaaos. Erehdyin luulemaan, että suurinosa jengistä on jo luovuttanut lahjojen suhteen tai vaan jättää ne ihan viime tinkaan. Olin kuitenkin todella väärässä. Stockka, auta armias mikä härdelli siellä vallitsikaan. Koitin siinä ihmislauman lomassa sitten hieman katsella ja etsiskellä lahjoja, aika huonoin tuloksin tosin. Niin ja huomasin Mangon alejen alkaneen, joten olihan niissäkin pakko piipahtaa. Osuin hyvään aikaan Aleksin Mangoon, eli sen verran ajoissa, että jengiä ei ollut vielä juurikaan. Sai rauhassa poimia alen parhaat palat ja suurimmasta osasta löytyi oikeat kootkin. Mango on yksi lemppareistani ja teen sieltä todella usein ihania löytöjä. Liike on yhdistelmä klassista ja naisellista pukeutumista mutta mukana on myös hieman rokimpaakin vaatetta. Kauppa minun makuuni! Alla muutama snapshot löydöistäni, käytin harkintakykyä ja otin vaan ne ns. parhaat palat tällä kertaa. Aleissa, kun saattaa helposti lähteä ns. lapasesta… Joko te olette ale- shoppailleet? Oletteko tehneet hyviä löytöjä? :)

Käväsin myös ripsihuollossa kolmen viikon tauon jälkeen. Puhuin jossain vaiheessa mahdollisesta ripsien pois jättämisestä mutta niin, tässä sitä edelleen ollaan. Ripset ovat niin huolettomat ja helpot. Aamuisin säästää ihan hurjasti aikaa, eikä tarvitse koskaan murehtia ovatko ripsarit poskilla tms. Niin ja urheillessakin ihan mahtavat. Yksinkertaisesti liikaa hyviä puolia.
Nyt alan kokkailemaan jotain iltapalaa, lämmin ruoka on vielä tältä päivää syömättä. Muutenkin tänään on ihan chilli koti- ilta luvassa, nyt on meinaan jo noin viikon ajan ollut sellaista epämääräistä fluuta. Välillä flunssainen, sitten taas ihan hyvä olo jne. Miksen vaan voisi tulla kunnolla kipeäksi kerralla, todella rasittavaa tällainen. Onneksi tiistaina alkaa lähes viikon loma niin saa ainakin nukkua pitkään ja ottaa lepoa! 

Nautinnollista lauantaita! <3

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta