Nellyn suljettu ale ja koodi

Nellyllä on huomenna alkamassa jälleen suuret alennusmyynnit seasonin vaihtuessa. Minulla onkin ilo antaa näihin toistaiseksi vielä suljettuina oleviin aleihin koodi, jolla pääsette nyt jo tilailemaan, sekä kurkkimaan valikoimaa. Sen verran mitä itse alea läpi selailin täytyy sanoa, että erinomaiset tarjonnat on tälläkin kertaa ja kokoja on hyvin kattavasti. Etenkin kengistä ja housuista löytyi useampiakin lemppareita! Aleja pääset selailemaan koodilla: XMASVIP ja syöttämällä koodin ALE- sivun kenttään TÄÄLLÄ
Kokosin muutaman kollaasin omista lemppareistani.


Teittekö mitään kivoja löytöjä? :)

Koko aleen pääset TÄSTÄ

* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Nellyn suljettu ale ja koodi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta