Joulukynnet

Näin joulun aikaan punainen on se juttu. Koristeet, vaatteet, mekot, kynnet jne. Voi jopa saada ihan yliannostuksen kyseistä väriä. Itse vierastan punaisia vaatteita, vaikkakin ne kuulemma hyvin varsinkin tummille naisille passaavatkin. Joku niissä vaan on, ehkä epäkäytännöllisyys? Kynsissä punainen toimii kuitenkin ehdottomasti paremmin ja punaiset kynnet voi nähdä minulla minä vuoden aikana tahansa, punaisen sävy vaan muuttaa muotoaan. Kesäisin toimii paremmin sellainen kirkkaampi punainen, nyt taas joulunpunainen on se kauden juttu. Lakkasin *Lumenelta saaduilla kausilakoilla itselleni ihanat joulukynnet. Olen tykästynyt etenkin noihin koristelulakkoihin, vai miksi niitä nyt sanotaankaan? Lempparini on ehdottomasti tämä valkoinen ns. lumihiutalelakka, jolla saa mukavasti extraa tavallisen lakan päälle. 

Pohjalle ensin punaista lakkaa yksi kerros. 
Tämä lakka on sen verran peittävää, että toista kerrosta ei välttämättä tarvitse edes laittaa.
Kuivuneiden punaisten päälle lakkaan kerroksen lumihippuja. 
Mitäs pidätte? :)

* Saatu Lumenelta

On my way

4 vastausta artikkeliin “Joulukynnet”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta