Uudenvuoden outfit

Joko teillä on Uudenvuoden Aaton suunnitelmat valmiina? Täällä on vielä aika avointa, ihan asua myöten. Mietin jopa rauhallista koti- iltaakin… Koskaan en ole kuitenkaan Aattoa kotosalla vietellyt, joten arvoitukseksi jää miten tänä vuonna käy. Mieheni Helsingin Kaupungille ohjaama lyhäri esitetään Senaatintorin UV:n juhlassa, joten se nyt varmaankin on sellainen jota ainakin tulee mentyä katsomaan. Itselleni Uusi Vuosi ei ole koskaan ollut kovinkaan tärkeä ja itseasiassa useamman kerran se on mennyt lähinnä mönkään. Mietin kuitenkin hieman jo valmiiksi mahdollista unelmien UV- asua ja alla olevat kaksi vaihtoehtoa ovat aikalailla sitä kuinka haluaisin pukeutua tuona kyseisenä iltana. Mustaa ja kultaa, lemppari yhdistelmiäni. :) Mitäs olette mieltä?Nyt lähdetään kuvailemaan vaikka valoa onkin aika minimisti täällä pohjoisemmassa.
Koitan palailla vielä myöhemmin. :)


* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta