Viinit korissa

En ajatellut sen enempää esitellä teille saamiani joululahjoja, lienette varmaan lukeneet jo näitä joulujuttuja eri blogeista ihan ähkyyn saakka? :) Suurinosa saamistamme lahjoista oli erilaisia tarpeita yhteiseen kotiimme ja näin oikeastaan toivoimmekin. Helpompi ostaa itse kovin henkilökohtaiset jutut, ovat sitten varmasti mieluisia. Yhden lahjan ajattelin kuitenkin esitellä, nimittäin siskoni minulle ostaman viinikorin. Toivoimme toisiltamme viinitelineitä, molemmat vaaleita tai metalllisia hyllylle asetettavia. Itse olin ihan ällikällä lyöty, nimittäin en löytänyt tuollaista yhtään mistään! Kiersin monen monta paikkaa ilman tulosta. Siskoni oli kuitenkin löytänyt kotoisan korimallin, jota voi sitten kesällä hyödyntää picnikillä ja näin talvella se menee kivasti myös ”koristeena” ikkunalaudalla. Mietin alkuun olisiko tuo liian massiivinen ikkunalaudalle mutta kivastihan se tuohon upposi. Sulloin siihen kaapista löytyvät pullot, joten tuo vajaus pitää täyttääkin mahdollisimman pian. Mielestäni aivan ihana, sopii hyvin kotimme sisustukseen. Vai mitä te pidätte? Osaisiko joku vinkata mistä löytäisi enemmänkin viinitelineitä? 
Jos vaikka seuraavaksi lahjaksi siskolle…

Suunnitelmat muuttuivat ja ajeltiinkin jo tänään Helsinkiin. 
Huh mikä matka olikaan, aivan poikkipuhki. Nyt vaan loppuilta vilteissä, meillä on onneksi koti täynnä suklaata ja juustoja. :)

Ihanaista lauantai- iltaa <3

On my way

5 vastausta artikkeliin “Viinit korissa”

  1. Mun käsittääkseni skumppa kuuluu säilyttää vaakatasossa tai siis sillee kyljellään tai se voi mennä pilalle.. en tiedä tarkkaan mitä sille tapahtuu mutta näin muistan kuulleeni..

    • Aijaa? Kuinkas ne Alkossa ovat ihan pystyssä jos oikein muistan? :) Mutta hyvä tietää jos jotain tulee säilytettyä pidempään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta