Ne Moroccanoilit

Teistäkin varmaan lähestulkoon jokainen lienee kuullut ja lukenut Moroccanoil tuoteperheen ”ihmeaineista”, jotka saavat kuivimmankin hiuspehkon kiiltämään. Itse sain ensimmäisen *Moroccanoilini noin vuosi sitten ja vasta tuotteen saatuani tajusin, kuinka suuri ilmiö olikaan kyseessä. Tuoteperhettä hehkuttaa myös monet julkkikset ulkomaita myöden, mainittakoon Madonna yhtenä heistä. Uskonkin näiden sopivan hyvin monelle hiuslaadulle, toiset laittavat sen kahdeksan pumppausta tai suihkausta mutta oma hiukseni kestää esim. öljyä puolikkaan herneen verran tulematta rasvaiseksi. Vaikka omaankin kuivahkon hiuslaadun, saan todella helposti läträttyä hiuksistani ihan litirasvaiset, sen ei nimittäin tarvitse olla kuin hippusellinen liikaa öljyä tai yksi suihkaus liikaa kiiltosuihketta… 

Korjaava hiusnaamio on saamistani tuotteista ainut, jonka kanssa ei ole tarvinnut olla millin tarkka välttääkseen rasvoittumisen. 
Tämä onkin lempparini ja käytän hoitoa suunnilleen kerran viikossa hiuslatvaa hoitamaan.
 Hyvinpä tuote kosteuttaa ja tekee kuivasta latvasta super sileän. 

Tämän kiiltosuihkeen kanssa joutuukin olemaan tarkempi. Onhan sitä ihana suihkia ja kerran jo vedinkin överit aineen kanssa. Ei auttanut kuin lampsia takaisin suihkuun ja pestä tukka uusiksi. Olen todennut, että omalla kohdallani pari suihkausta on se täydellinen määrä, jolla saa kiiltoa varsinkin suoristettuun hiukseen saamatta tukkaa rasvaletiksi. Toki tämäkin tapauskohtaista, monelle varmaan alituinenkaan suihkiminenkaan ei ole liikaa. :) 
No sitten tämä ihka ensimmäinen Moroccanini, eli Treatment hoitoöljy. Kuten mainitsin, tämänkin kanssa joutuu olemaan super tarkka. Ihan pienen pieni hyppysellinen riittää tuomaan juuri sen sopivan määrän hoitoa ja kiiltoa latvoihin. Purkki onkin jo yli vuoden vanha ja omalla kohdallani siispä todella riittoisa. Tämä taitaa olla aika monen lemppari? :)
Kiteytetty arvosanani tuotteille on 8+. 
Harmi vaan, että oma tukkani ei kestä näitä tuotteita normaaleissa määrin ja joudunkin olemaan todella varovainen. 

Mitä mieltä te olette kyseisen tuoteperheen hoitotuotteista, joku kokeillut myös shampoita? 
Entä sitten onko joku muu kohdannut samaa ongelmaa rasvaisuuden kanssa?

* Tuotteet saatu blogin kautta

On my way

6 vastausta artikkeliin “Ne Moroccanoilit”

 1. Hei muru! Pakko hehkittaa, että ostin joulun alla Kiehl’sin olive fruit oil deeply repairative hair pak- naamion ja on yllättäen paras hiusnaamio, mitä olen käyttänyt. Yleensä olen joutunut käyttämään argan-öljyä pesun jälkeen, mutta tuon Kiehl’sin jälkeen sitä ei ole tarvinut. Ja oikeasti olen testannut ihan hulluna eri tuotteita näiden mun blondaus- ym. rupeamien jälkeen :D! Maroccan oilista ei mulle jäänyt mitenkään ihmeellinen kuva… Lähes kaikki nuo öljytuotteet kyllä silottavat tukan, mutta vaikutus kestää tasan siihen seuraavan pesukertaan ja sit on taas takkuinen tukka.

  • Ihana Heidi <3 Okei, kuulostaa hyvälle löydökselle! Niin, totta. Sellainen pidempiaikainen sileys ilman rasvaisuutta ei taidakaan olla ihan joka tuotteen ominaisuus. Voisikin hyvin ostaa tuota Kiehl`siä testaukseen! :)

 2. Ite oon käyttänyt vaan noita öljyjä ja oon ollu kyllä tosi tyytyväinen ollu. Mulla on toi ihan normaali ja sitten vaalennetulle tukalle tarkoitettu öljy ja molemmat tosi riittoisia ja kestäneet varmaan jo lähemmäs puoltavuotta vaikka ne ovat olleet sellaissa näytepurkeissa missä on tuotetta vaan noin 20ml. Kerran kokeilin että paljon mun tukka tota kerralla kestää niin sain työntää melkein teelusikkallisen verram jotta akoi rasvaisuutta näkyä ja tuntua;D liekö sitten niin kuiva tukka mulla:D

  Mulla oisnmuuten yksi postaustoive nimittäin sun vaatekaapin kulmakivistä, että mitä mielestäsi tulisi vaatekaapista löytyä ja mitkä on sun luottovaatteet jotka toimii aina yms :)

  Kivaa uutta vuotta jutta sulle ja sun miehelle :)

  • Okei, no huh! Aika hyvin. :) Mulla tosiaan aikamoista hienosäätöä ja usein pelottaa etteihän nyt vaan mene liikaa.

   Kiitos toiveestasi, ihan hyvä idea! Ja oikein paljon kiitoksia, sullekin aivan ihanaa tulevaa vuotta 2014! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta