Huultenrajauksesta

Moni ehkä pitää huultenrajausta ns. iäkkäämpien naisten juttuna. Itsekin aina välillä laiminlyön tuota ihmekynää aika tavoin, en tosin tuosta syystä vaan joka aamuinen kiire tai sopivan sävyn löytäminen arkeen saattaa olla hankalaa. Rajaus on hyvin pieni juttu mutta ero on kuitenkin aikamoinen verrattuna rajaamattomiin huuliin. Kynällä on helppo korostaa huulten muotoa halutulla tavalla ja lisäksi se pitää huulipunan paremmin paikoillaan. Rajauksen ei tosiaan tarvitse olla tunkkainen, vanhentava elementti vaan sillä voi saada aikaan jopa freesimmän lookin. 

Kävin itse ennen joulua vihdoinkin hakemassa Stockkalta MAC:in pisteeltä itselleni sopivan arkirajauskynän. Sävy Dervis on erinomainen erilaisten vaaleanpunasävyisten punien kanssa ja on hyvin lähellä luonnollista huulten sävyä. Lisäksi pidän kynän kovuudesta, eli sillä ei tule liian pehmeää tai suttaavaa jälkeä. Kun rajausta totuttelee käyttämään jää siihen kummasti koukkuun, itselläni tuo on jo ehdoton osa arkimeikkiäni. Alla pieni tutorial kuvien muodossa siitä miten look muuttuu, kun huulet rajataan.

Tuleeko teidän käytettyä rajauskynää päivittäin? 
Entäs löytyykö joku suosikkimerkki tai sävy? 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Huultenrajauksesta”

 1. Pieni ehdotus tälläsille vertailu kuville, olisi kivempi jos laittaisit kuvat pienempänä vaikka vierekkäin niin olisi helpompi vertailla. :)
  Mutta kivalta näyttää sinulla, ite ei vaan osaa käyttää. Tänään juuri tuli kokeiltua, mutta pois piti pyyhkiä.

  • Kiitos vinkistä, ensi kerralla sitten. :) Okei, se voi toki alkuun olla hankalampi tottua siihen ja siksi näyttää oudolle ja ikäänkuin ei sopisi. Kokeiles vielä uudestaan ja onhan sävy oikea?! :)

 2. Huultenrajaus on mun mielestä ihan ehdoton juttu! Sullakin on niin kauniit ja täyteläiset huulet, että niitä kyllä kannattaa korostaa! :) Mä tykkään Lumenen nudesävyisistä rajauskynistä, tosin muita en ole tainnut koskaan kokeillakaan. Niissä ainakin on ollut laatu kihdallaan eikä hintakaan ole korkea. Ihanaa Uutta Vuotta Jutta! <3

  • Joo, näinpä! :) Pitääkin pitää Lumene mielessä, ainakin muissa meikeissä hyvä hinta-laatusuhde, joten miksipäs ei näissäkin. :) Samoin sinulle!!

 3. mikä puna ja sävy sulla tuon rajauskynän kanssa on?? pitää ehkä itsekkin kokeilla!! en oo koskaan kokeillut rajata:))

  • Oriflamen LipSPA Therapy puna/rasva ja sävy on soft rose. Tulee myyntiin nyt vuoden alusta. :) Joo suosittelen koklaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta