1/1/2014

Oikein onnekasta Uuttavuotta teille jokaiselle! Nythän on jälleen se aika vuodesta, kun on aika tehdä pieniä ja hieman suurempiakin lupauksia. Myös päätökset ja elämäntapamuutokset ovat varmasti kovassa huudossa. Tässä vaiheessa sitä tulee myös mietittyä jo taakse jäänyttä kulunutta vuotta ihan noin vaan kokonaisuutena. Mitäs hyviä juttuja sitä onkaan sattunut, huonoja ei tarvitse edes muistella. :) 

Itse olen hyvin tyytyväinen menneeseen vuoteen mikä on pitänyt sisällään muutaman suuremmankin muutoksen elämässäni. Ensinnäkin, jumitin työssä joka oli jo pitkään tuntunut huonolle ja tein päätöksen hakea muuta työtä. Se oli kannattava päätös, nimittäin löysin todella mukavan työpaikan jossa viihdyn. Toinen suurempi asia oli yhteen muuttaminen poikaystäväni kanssa. Tuokin oli hyvä päätös, nimittäin hyvin on sujunut vaikkakin pienessä yksiössä kaksin elellään. Monet elämän ns. suuremmat päätökset saattavat alkuun pelottaa mutta askeleen ottaessaan saattaakin saada jotain ihan uutta ja ihmeellistä tilalle. Rohkeus on mielestäni se the juttu jota suosittelen jokaiselle. Ihan liian helposti me pelätään muutoksia ja kaikkea uutta. Lisäksi riskien ottaminen on monesti hyvin hankalaa, sinne epämukavuusalueelle, kun on niin turvatonta mennä… No se tästä pohdinnasta, muistetaan elää kuin huomista ei tulisikaan ja nauttia jokaisesta hetkestä.

Enhän minä sitten kuitenkaan eilen pystynyt kotiin jäämään. Ja mitäpäs sitä yksinään, kun mieskin halusi lähteä ulkoilemaan. Olimme eräissä kotibileissä ja loppuilta meni sitten kaupungissa eri mestoja kierrellen. Alla muutama hieman huonossa valossa itse napattu asukuva eilisen tyylistä. Kiharaa ja mustaa, tummanpuhuvissa siis juhlittiin.

Housut H&M
Jakku H&M
Toppi Vero Moda
Käsikoru Lindex
Kelloranneke Glitter *giveaway

Nyt lähdetään metsästämään jostain krapulasafkaa.
Huomiseen!

On my way

10 vastausta artikkeliin “1/1/2014”

    • Kiitos! Tilasin sen juuri H&M:n nettikaupasta, sieltä ainakin varmaan löytyy! :)

  1. Kiitos hienosta blogista ja hyvää alkanutta vuotta! :) Ps. Sun tukka on tosi makee lyhyempänä!

  2. Tuo jakku on ihan sun tyylinen ja hyvin sopii! itsekkin katsellut samaa jakkua, mutta ei vaan sovi. :D Itsellänikin ollut alanvaihdos samaisesta yrityksestä missä sinäkin työskentelit, joten taidan ymmärtää halusi muutokseen…:)

    • Kiitos! Ai höh. Musta tuntuu, että ihmiset aivan liian helposti ajattelevat, että jokin ei sovi heille. :) Eli ole vaan rohkea ja osta jos oikeasti pidät tuosta! Joo, no en lähde sen enempää kommentoimaan asiaa mutta sanotaan näin, että muutos nykyiseen oli kyllä aika helpottava…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta