Harmaata

Tänään on ollut oikein super väsyttävä ja puuduttava päivä. Aamulla olin ihan maanantai- fiiliksissä ja herääminen oli hirveän kankeaa. Ei tosiaankaan enää toivu päivässä tuollaisista Uudenvuoden kemutteluista…! Loppupäivä töiden jälkeen oli pyhitetty lähinnä lepäilylle ja kotijutuille. Niin ja vuoden ensimmäinen juoksulenkki tuli Iineksen kanssa vetästyä, kunniakkaat seitsemän kilometriä tuntuivat oikein hyvälle eilisen lötköpötköilyn jälkeen. Kyllä tämä taas tästä! Tänään kirjoittelin lupauksistakin, joten eipäs jatketa tätä vuotta ainakaan enää marmattelulla vaan suunnataan eteenpäin! ;) Alla vielä muutama asukuva tältä päivää.

Housut H&M
College Mango
Kello Ur & Penn

Onko siellä väsymys painanut vai oletteko pääseet jo energialla vuoteen 2014?
On my way

2 vastausta artikkeliin “Harmaata”

  1. Upeita kuvia! Nuo nahkapöksyt sopii sulle täydellisesti. Hienoa että näytät esimerkilläsi mallia itsensä huolehtimisen merkityksestä. Näytät hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta