Theboksen tilaus

Kuten olette saattaneet huomata olen ollut aika paljon kalpeampi viime aikoina, kuin aikaisemmin. Tähän syy on ollut lemppari itseruskettavan loppuminen kaapista ja saamattomuus tilata sitä lisää… Nykyään käyn todella harvoin enää solariumissa ja päivetys tosiaan on peräisin purkista. Huomattavasti terveellisempi tapa ja helppoakin, kun on nopeasti kuivuvat tuotteet. :) Tilasin tosiaan tuota pidempiaikaista suosikkiani *St. Morizin Dark- vaahtoa, jolla saa rusketuksen nopsaa ja vaahto ei tosiaan tarvitse sitä ns. kuivatteluaikaa. Samantien voi heittää vaatteet niskaan. :) Ihan ykkönen, voittaa St. Tropezinkin kertaheitolla, niin hinnan, kuin laadunkin suhteen! Tuotetta löytyy myös sävyllä * Medium, jos tumma väri pelottaa.


No sitten bongasin verkkokaupasta itselleni jotain aivan uutta! Nimittäin *Morizin Instant body- ja face tuotteet. Nämä ovat siis vedenkestäviä mattavoiteita, joilla saa rusketuksen pintaan välittömästi. Tuotteet eivät ole varsinaisia itseruskettavia, vaan enemmänkin sellaisia ”värivoiteita” mutta mikä parasta, ne eivät kuitenkaan lähde pois ilman kunnon pesua. Ihan loistavia vaikka aamuun jos tarvii nopeasti väriä decoltelle tai kasvoille. Tämä kasvovoide etenkin sai Jutan kiinnostumaan, koska monesti aamuisin sitä miettii, että olisi pitänyt kuitenkin laittaa illalla sitä itseruskettavaa nassuun… 


Testasin eilen illalla näitä molempia tuotteita ja kyllä tykkäsin! Vartalolle tarkoitetusta voiteesta tuli hyvä rusketus, ihan kuin olisin maannut Caribialla pari viikkoa. Tosin eihän tämä yllättänyt ollenkaan, onhan sarjan muutkin tuotteet hyvin ruskettavia. Levitin voiteen *kintaan avulla, jolloin se ei suttaa käsiäkään ja se levittyi hyvin ja tasaisesti. Kasvoille levitettävä toimi myös kivasti, heti oli päivettynyt iho. Voide näyttää tosiaan aika tummalle, kuten alta voi huomata mutta sulautuu kyllä hyvin ihoon. 

Jokaiselle varmaan kehkeytyy ne omat lempparit myös itsareista ja itse tosiaan kirjoitan tästä varmaan kymmenettä kertaa, koska en käytä enää muita tuotteita. Omalle iholleni nämä tuotteet sopivat todella hyvin, joten miksipäs sitä enää lähtisikään muita kokeilemaan. Vielä, kun sarjaan saatiin tuo kasvojenkin mattavoide. :)

Koko Theboksen itserusketus- valikoima löytyypi *täältä. 

Niin ja edelleen saa kysellä tuotteista! :)


* Sisältää mainoslinkin
On my way

9 vastausta artikkeliin “Theboksen tilaus”

 1. Miten kauan sulla yleensä kestää, että Theboksen paketti tulee perille? Ite oon nyt tässä jonkun aikaa ootellu, mutta ei oo näkynyt… :( Juurikin Morizia tilasin, kun ei enää Seppälästä sitä saa.

  • Ihan muutaman päivän, kun otan paketin toimituksen lähisiwaan. Ai, outoa… Ehkä siinä on joku viivästys näistä pyhistä sun muusta johtuen?

 2. Tuota… viimeinen kappale tekstissä kirvoitti hymyn, tuota käsitän itsarin tarkoittavan hieman jotain muuta…?

  • Itsari/ir se kyllä on täällä päin ihan yleisesti :D kiva kuulla myös arvostelua noista Instant Tan -tuotteista, kiitos :)

  • Monilla sanoilla voi olla useampia merkityksiä… Ei kai tuo nyt niin ihmeellistä ole? :)

 3. Kiitos, tosi kivaa kun linkit suoraan tuotteiden sivulle laitettu mukaan ja muutenkin aina hyödyllisiä juttuja! Kiva blogi seurata :-)

  • Tottakai! :) Ihana kuulla, toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta