Hemmottelua naamioilla

Mikä onkaan ihanampi tapa startata viikonloppu, kuin hemmottelu- ilta kotona itsekseen rauhoittuen? Aivan liian harvoin viikolla on aikaa tehdä kauneudenhoitorutiineja ja siksi olenkin tykännyt usein starttailla niillä viikonloppua. Varsinkin vielä jos mies on poissa ja on ihan omaa yksinäistä aikaa… Täydellistä! Eilen oli juurikin tuollainen ilta ja hemmottelin itseäni mm. Freemanin naamiolla. Olen kokeillut näitä erilaisia Freemanin maskeja ja täytyy sanoa, että ehkä ihan ykköseksi yltää juurikin tämä savinaamio. Ihosta tulee mielettömän silkkinen! Siihen alle, kun vielä kuorii niin avot. Kurkkunaamio on taas hieman ”rajumpi” sillä se on pesun sijaan ns. kuorittava iholta pois. Itselläni ainakin helposti kasvot herkistyvät tuollaisesta pienestä räävinnästä. Toisaalta tuolla saa iholta irti enemmän sitä kuonaa, kirjaimellisesti. 
Mitä naamioita te suositte? Jotain super suosikkeja? :)

Kohta lenkille starttailemaan tätä viikonloppua. 
Nukuin muuten viime yönä kaksitoista tuntia, ilmeisesti on ”hieman” univelkaa… :)

Ihanaa viikonlopun alkua! 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Hemmottelua naamioilla”

  1. Mukavaa kun päivittelet usein =) täytyy itsekkin testata tota savinaamiota!

    • Joo pyrin olemaan sellainen bloggaaja jolta tulisi joka päivä jotain. :) Joo, suosittelen! Todella hyvä tuote. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta