Jouluko jo ohitse?

Tuntuu kuin joulusta olisi jo ikuisuus vaikka periaatteessahan se ei ole vielä edes täysin ohi. Loppiaiseen saakka saa pitää joulukuusta ja jouluvaloja, tosin meillä valot tulevat varmaan koristamaan ikkunaa ihan helmikuulle saakka. Sen verran mukavasti nuo tuovat valoa pieneen asuntoon. :) Täällähän oltiin tuo koko jouluviikko tienpäällä tai reissaamassa. Meidän molempien perheet asuvat muualla, joten tuli matkattua välillä Heinola- Veteli- Alahärmä. Tavalllisesti joka jouluinen ikävä perinne on ollut tuo ruuhkaisessa junassa hikoilu kauheiden kassimäärien kanssa, not my thing! Saimmekin ilokseni vielä kolmannen kerran *Budget Autovuokraamosta auton lainaan. Tarpeitamme oli jälleen ajateltu ja saimme Farkkumallisen Skodan, eli Skoda Fabia Combin koko viikon ajaksi käyttöömme. Tuo oli oikeasti joulun pelastus! 

Sillä hoituivat kaikki viimeiset lahjaostokset ja tien päällä reissailut. Lisäksi auto vei ihan uskomattoman vähän bensaa. Säästimme siis todella paljon rahallisesti jos vertaa vaikka tuohon ihan hulluissa hinnoissa olevaan junalla matkustamiseen… Suosittelen kyllä ehdottomasti laskemaan voisiko viikonlopun autovuokra tulla jo edullisemmaksi kuin junalla määränpäähän matkustaminen. Budget Autovuokraamon sivuilta voit kätevästi haulla tarkistaa tuon hinnan, jolla auto lähtisi matkaan. :) 

Meillä on itseasiassa ollut pieniä ajatuksia auton hankkimisesta juurikin näiden autokokeilujen seurauksena. On tullut laskettua voisiko tuo kannattaa, niin paljon autosta olisi hyötyä näin arkikäytössä. Itselläni on ollut kerran auto, jonka sain 18- vuotis syntymäpäivälahjaksi, merkki oli Ford mutta tarkempaa mallia en enää muista. Joku sellainen neliovinen hieman vanhahko mutta hyvinhän se pelasi. :D Maalla oma auto on jo aika ehdoton, kun julkinen liikenne ei toimi niin kätevästi kuin täällä Pääkaupunkiseudulla.
Vai mitä olette mieltä? Onko täällä monella kaupunkilaisella oma kulkupeli? 

Nyt lähdetään tsekkaamaan viimeiset alennusmyynnit Itikseen. 
Nauttikaahan sunnuntaista!

Budget Autovuokraamo
Varauskeskus puh: 0207 466 600* Postaus toteutettu blogiyhteistyönä
On my way

8 vastausta artikkeliin “Jouluko jo ohitse?”

  • Eivät sisälly. Autossa on valmiina tankillinen mutta se pitää tosiaan palauttaa tankattuna takaisin.

 1. Auton hankinnassa toki kannattaa aina muistaa, että siihen sisältyy itse auton ostohinnan lisäksi, verot, bensa, parkkeeraus, autopesut, katsastukset, huollot..

  • Joo, siinä on todella paljon juttuja. Muistan makselleeni noita veroja hampaat irvessä siitä ensimmäisestä autosta, toki nyt olisi helpompi kun meitä on kaksi maksamassa. :)

 2. Voisin pitää kuusta kesään asti ihan vaan protestiksi tuommosia tyhmiä ”sääntöjä” vastaan :D (Ei meillä kyllä ole edes kuusta) Ärsyttää välillä kun oma isäni on sellainen, että hän pitää mua tyyliin ihan hulluna, kun en koristele kotiani milllään joulutavaroilla.. ”Kyllä jouluna kuuluu laittaa koti jouluiseksi”.. ”Muttakun mä en halua, kun en ole yhtään jouluihminen, eikä muutenkaan huvita lähteä mukaan tommoseen jouluhössötykseen” No joo.. ymmärrän, että on tavat ja tottumukset miten ihmiset joulua viettää, mutta välillä huvittaa kun joutuu perin pohjin selittämään miksei iteä kiinnosta moinen.. :)

  • Kyllä, jokainen tyylillään. :)) Joulua ei ole jokaisen pakko juhlia, itse pidän siitä joten siksi mielelläni jouluvalot pysyvät meillä ainakin tammikuun.

 3. Ja ei se autonvuokrauskaan niin halpaa ole,ilmeisesti itse sait auton ihan ilmaiseksi lainaan blogisi kautta ja vertaat asiaan sen kautta..kaikki ei saa ilmaiseksi.
  Ja tosiaan oman auton lisäksi tulee siihen todella paljon muita kuluja,mutta täytyy silti todeta,että mielelläni ne kaikki muut kulutkin maksan,koska autolla on kätevä kulkea ja kuljettaa isompiakin ostoksia.
  Juuri auto meni rikki ja oli korjaamolla ja oli niin orpo olo,kun piti kulkea päivä julkisillä,vaikka Helsingissä ne hyvät onkin.

  • Tsekkasitko noita hintoja Budgetin sivuilta? Mielestäni ei ollenkaan pahoja esim. viikonloppuhinnat. Vaikka nyt sainkin tämän yhteistyön merkeissä, tulee auton vuokraaminen olemaan meillle ehdoton vaihtoehto tulevaisuudessa. Jos miettii, että sitä lähtee vaikka Pohjanmaalle saakka ja henkilöitä on esim. kolme. Siihen laskee jokaisen junaliput meno- paluuna tai sitten auton vuokrauksen (vaikka halvin mahdollinen) ja sen about tankin bensaa. Auto tulee halvemmaksi, usko tai älä! Toki jos matkaat yksinään niin juna on varmaan edullisempi vaihtoehto. Ei tuo vuokraus mielestäni niin kallista ole jos auton saa edullisimmillaan vähän päälle satkulla viikonlopuksi ja jos jengiä olisi vaikka täysi autollinen. :)

   Joo, kyllä autoon varmasti tottuu ja jullkisilla kulkeminen ei olekaan niin hauskaa. Auton kanssa on kuitenkin oma vapaus, eikä tarvitse kantaa kauppakaasseja pitkiä matkoja. ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta