Energiaa superfoodeista

Superfoodeihin pahasti hurahtanut Jutta löysi jotain mielenkiintoista viikonloppuna… Tykkään syödä soijajogurttini erilaisten lisukkeiden kanssa ja jotta saisin tarvittavan määrän hyviä rasvoja päivittäin, olen alkanut syömään pähkinöitä sen kourallisen jogurtin kanssa. CoCoVin hyllystä käsiini eksyi mielenkiintoinen pussukka, nimittäin mixaus erilaisia superfoodeja joiden raaka- aineet ovat hyvinkin ravintorikkaita. Trailmix sisältää Goji- marjoja, Manteleita, Kaakaonibsejä, Casheweja ja Valkoisia mulperinmarjoja. Mielestäni erinomainen keksintö jos ei halua ostaa montaa pussia erilaisia superfoodeja erikseen mutta haluaa kuitenkin syödä useampaa eri laatua. Lisäksi on muuten aika hyvä pussukka makeanhimoonkin! ;)

Mitä superfoodeja te suositte? :)


On my way

22 vastausta artikkeliin “Energiaa superfoodeista”

 1. noi mulperimarjat on niin namia! maistuu ihan toffeelta :D (näin sanon mä, joka on niin karkkihiiri että ei voi kuvitellakkaan sille korvaajaa :D)

  • Sanoppa muuta, mä tykkään kans! Heheh, no kyllä täälläkin kerran viikkoon karkki saa maistua mutta näin viikolla tuo mix on loistava! :)

 2. ei liity postauksen aiheeseen :P mutta haluaisin kysyä että sillonkun kävit ottamassa virossa silikoonit, mitä kieltä jouduit puhumaan virossa leikkaus paikassa? ja monta päivää meni että olit takaisin kotona?

  • Viro ja Suomi on niin samankaltaisia kieliä, että helppo kommunikoida ihan suomeksi heidän kanssaan. Kotona olin seuraavana päivänä.

 3. miten oot huomannu maidottoman ruokavalion vaikutuksen sun kropassa? :)

  • Ihan täysin maidottomalla en ole mutta en myöskään päivittäin niitä syö. Mulle sopivat kyllä osa VL ja laktoosittomista tuotteista, eli niitä menee välillä… Maitorahkat olen unohtanut lähes täysin ja olo on ollut paaaljon parempi ja keveämpi. Semmoinen limainen ja tukkoinen olo on poissa. Suosittelen kyllä kokeilemaan maidon vähentämistä! :)

  • Moikka! Omani lähti mukaan CM:stä mutta saahan noita aika monestakin paikasta. Esim. Useimmat Luontaistuoteshopit myy. :)

 4. Itse vannon Macan nimeen! Olen ollut vähäisen loman takia viime vuosina todella poikki ja Macan aloituksen jälkeen herään usein ilman kelloa ja olo on energinen! Myös huippu-urheilijoiden käyttämä, ja antaakin kivasti lisäpotkua treeneihin. Mulla toiminut ainakin suorituksiin! :) Toinen on Spiruliina! Sitä syönyt vasta 1,5 kk, mutta huomannut ainakin ihon olevan paremmassa kunnossa ja kynnet kasvaa! Johtuu varmasti sinkistä, mitä se sisältää! Hyvä proteiinilisä ja muita vitamiineja ym sisältää reilusti. Aloitin macan jauheella, mutta siirryin kapseleihin, koska sen maku alkoi paistaa kaikesta läpi. Spiruliinaa syön myös kapseleissa, sillä sekin maistuu karseelle! :) Suosittelen molempia! Terkuin Katri

 5. Hampun siemeniä ja luomupähkinöitä laitan rahkan ja jogurtin sekaan. Spirulina-tabletteja syön 4 kpl päivässä. Pakuriteetä tulee keitettyä noin kerran viikossa. Koko syksy on mennyt sairastelematta ja veikkaan, että on juurikin tuon pakuriteen ansiota :)

  • 4 kpl päivässä? Eivätkö ole aika vahva satsi? Mulla on sitä jauhetta. :) Pakuritee, hmm. Pidetään mielessä! :))

  • Suositus on aloittaa 2 tabletilla per päivä, ettei tule sivuvaikutuksia. Joillekin voi tulla pahoinvointia. Taisin syödä viikon 2 tablettia, sit toisen viikon 3 tablettia ja nyt 4 tablettia per viikko. Neljä on aikuiselle sopiva määrä, kun on ensi totutellut. Mulle ei kyllä missään vaiheessa ole tullut siitä sivuvaikutuksia.

  • Okei! Saako kysyä oletko huomannut mitään muutosta hyvinvoinnissasi tms. siitä, kun aloit spirulinaa syömään? Puhdistava vaikutus tuolla kuulemma on. :)

  • Kynnet kasvaa nopeasti ja vahvoina. Muuta en ole oikeastaan huomannut. Uskoisin kuitenkin, että pakurin ohella myös spiruliinalla on ollut vaikutusta siihen, että olen selvinnyt viime kuukausista ilman flunssaa. Aiemmin olin vähän väliä räkätaudissa… Olen kyllä tehnyt tässä muitakin muutoksia ruokavaliossa ja jättänyt esim. pillerit pois, joten ihoon, hiuksiin yms. on ollut niilläkin asioilla vaikutusta. Vaikea siis arvioida, mikä on seurausta mistäkin :)

  • Okei! Niin, totta. On todella hankalaa aina yksitellä mistä mikäkin johtuu mutta toisaalta en usko, että tuosta haittaakaan lienee. :) Kiitos, kun jaksoit vastailla. =)

 6. Innoittamanasi käväsin nappaseen ton trailmixin Punnitse &Säästä liikkeestä, harmi kun makseattasini vasta myyjä kertoi et heiltä löytyy superfoodia myös irtomyynnissä 2€(100g) :D Olin muka kiertänyt koko liikkeen mut missannu ne.. Olihan siel kyl niin montaa eri sekotusta et hoksinu niin tarkoin kattoakaa! mut tosiaan kantsii käyä sieltä tsekkaan joskus valikoimaa kun oot nuihin kans innostunu :)

  • Aijaa, itse kävin siellä kerran ja mielestäni se oli jotenkin kovin vaivallista. Piti kokoajan seurata ettei laita eri hintasia sekaisin. :D Mutta hyvä tietää, että hinnat ovat halvemmat! Itse en sitä sen koommin notiseerannut tuolla käyntikerralla.

 7. On tosiaan ”erinomainen keksintö” jos haluaa maksaa järjettömän hinnan pikku pussukasta. Muistaakseni tuo 200g pussi maksaa noin 10€. Irtomyynnistä samoja tuotteita saa halvemmalla.

  • Juu, ei se halpa pussukka ole ja varmaan löytyy halvemmalla muualta. Itse en ole niin euron päälle. :)

 8. Itse tilasin superfoodeja Jokka.fi -nettikaupasta. Pieni, suloinen nettikauppa. Kaikki luomua. Miksikö? Koska en voi elää ilman superfoodeja ja kyllästyin CoCovin hintoihin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta