Ripsihuoltaja hukassa

Pitkäaikainen ripsihuoltajani lopetti ripsien tekemisen ja siitä lähtien olenkin ollut hieman sanoisinko hukassa. On oikeasti todella hankalaa löytää hyvää tekijää Helsingistä, muutamaa paikkaa olen kokeillut mutta kumpikaan ei nyt tunnu ihan omalta. Haluaisin keskittää huollot tietenkin aina samaan paikkaan, jossa tiedetään toiveeni ja jossa voin huollon jälkeen luottaa ripsieni näyttävän seuraavat kolme viikkoa upeille. Vaade on tosiaan tuo kolmen viikon huoltoväli, kaksi viikkoa on aivan liian usein. Tässä olisi toki hyvä rako kokeilla sitä ripsetöntäkin elämää (!!) mutta en ole vielä oikeasti uskaltanut. Laiskalle meikkaajalle nämä ovat vaan oikea taivaan lahja… Seuraavan huoltoajan varasin erään suosituksen perusteella yhteen kauneushoitolaan jossa tehdään Xtreme Lasheseja, nehän ovat hieman kalliimmat ripset mutta ehkä laadussa sitten näkyy? Jollain kokemuksia? Tämäkin on kuitenkin yksi kokeilu enkä tiedä jäänkö siihen mestaan… Olisikin aivan mahtavaa jos te muut Pääkaupunkiseudulla asuvat voisitte vinkata hyvistä huoltopaikoista!? Missä te käytte, suositelkaahan mulle paras mahdollinen ripsien tekijä!? :)

On my way

18 vastausta artikkeliin “Ripsihuoltaja hukassa”

 1. EHDOTTOMASTI Kauneushoitola Blue Lagoon Kampin kauppakeskuksessa. :) Heillä tehdään parin eri merkin ripsiä ja liimojakin on erilaisia käyttäjän tarpeisiin. Olen käynyt siellä nyt n. 4 vuotta monella eri tekijällä ja aina jälki on moitteetonta :) ja itselle ainakin sijainti on ihan sika hyvä! Suosittelen ;)
  -NMarie

  • Itse kävin yli vuoden kunnes oli pakko vaihtaa kun ei ollut varaa huoltaa ripsiä 2vk välein :( tosi huonosti pysyi ja kävin jokaisella eri tekijällä tuolla. Voi olla että on muuttunut mutta en suosittele, lisäksi on tosi kallis verrattuna nykyiseen missä käyn huoltamassa 4vk välein samalla hinnalla!

 2. Mä oon ollut niin vannoutunut ripsien käyttäjä monta vuotta. Ennen joulua kuitenkin, kun oli aika mennä huoltamaan räpsyt, jätin huollon kokonaan välistä. Ja nyt ollaan oltu pari kk ilman rispiä. Kyllähän vaati vähän harjottelua oppia olemaan ilman ja oppimaan käyttämään ripsiaria taas uusiksi monen vuoden jälkeen! :D On kuitenkin ihana huomata miten omat ripset ovat kasvaneet ja vahvistuneet. Aion kyllä palata ripsienpidennyksiin, kuhan löydän jonkun hyvän tekijän. Joten laitappa tänne infoa, jos löytyy joku hyvä tekijä ! :)

  rolssi.blogspot.com

  • Okei, no varmasti vaatii! Itsekin tuota siis niin monta kertaa funtsinut mutta sitten kuitenkaan koskaan se ei ole mennyt tekojen tasolle. :) Nojoo, ei sitä ihan kyllä kenellä vaan halua käydä. Lisäksi itse ainakin toivoisin sellaista henkilöä jonka kanssa synkkaisi ja oikeasti olisi kiva käydä aina huollossa. Katsotaan kuinka käy ja lupaan ilmoitella. ;)

 3. Kalevankadulla, Vaaleanpunaisia Unelmia liikkeen Eevi, tekee upeita ripsiä. Itselläni kestävät helposti yli neljäkin viikkoa ilman huoltoa. Suosittelen!

 4. ruoholahdenkatu 10, kaunis marabella !!! Ketli tekee siellä upeita ripsiä ja jälki on aina taattu ! :)

  • Ketli onkin tuttu mulle, huollatin hänellä joskus ihan alkuaikoina. :) Hyvä tekemään kyllä, itselläni vaan oli silloin niin pitkä hänen luokseen että se alkoi hieman rassaamaan. Nythän hänellä näyttääkin olevan ihan hyvällä paikalla toimitilat. :)

 5. Ivy Beauty, Jenni tekee todella tarkkaa jälkeä ja joka kerta on täydelliset räpsyt huollon jälkeen. :) Käyn itse 3vk välein, joskus 4vk. Itselleni on tärkeää että huoltoa ei tehdä kiireessä ja tiedän että hän osaa hommansa. Suosittelen ehdottomasti! :) t. Ansku

  • Okei, kiitos tiedosta! Joo no tuo 3-4 viikkoa on ehdoton, sitä useammin en enää kyllä jaksa huollossa ravata. Joo, tuo on totta! Itse en tosin jaksa liian kauaakaan maata huollossa, 1h -1,5 h on sellainen passeli. :)

 6. Viivi Gyylistä! Monet eri blokkaajat näyttävät käyvän hänellä, ja jälki on kyllä hyvää omasta mielestäni. :) Itsehän olen kosmetologi rovaniemen suunnalta ja teen ripsiä työkseni, joten luulen että suositteluni ei mene ihan puihin :D Ja kannatteehan sitä aina kokeilla :) Jos ei tykkää niin eikun uudelle. Eiköhän sinullekkin löydy jossain vaiheessa se hyvä laittaja! Tässä muutama linkki.:)
  http://lindamanuella.fitfashion.fi/2013/11/07/ikiliikkujan-kauneudenhoitovinkit/

  http://www.bloglovin.com/frame?post=984800151&group=0&frame_type=fb&blog=4587897&link=aHR0cDovL3BpbmphanVsaWFrYW5vbi5ibG9nc3BvdC5jb20vMjAxMy8wNC9yaXBzaWp1dHR1amEtamEtdmFwdW4tdmFhdGVrcmlpc2kuaHRtbA&click=0&user=0

  http://martina.seiska.fi/2012/08/toita-ripsihuolto-shoppailua/

  • Moikka! Kiitos tästä. :) Viivi on itseasiassa mulle tuttu jo entuudestaan, muutaman kerran pitänyt mennä hänelle mutta ei olla saatu aikatauluja yksiin. Katsotaan! Jos varaamani paikka ei toimi niin sitten voisi mennä vaikka Viiville. :)

 7. Muuten ripsiin liittyen, kirveleekö sulla silmiä, jos peset esim. naamaa, ja niihin menee siis vaan pelkkää vettä? itselläni kirvelee niin, ettei saa silmiä auki, mietin okon ripset tehty oikein…

  • Moikka! Ei todellakaan, outoa. Ei kai tuo liity mihinkään silmätulehdukseen tai allergiaan? Suosittelen ehkä kokeilemaan jotain toista tekijää, voi olla että liima on jotain mega stydiä!? :O

 8. Suosittelen Ullanlinnassa Beauty Anniinaa. Itse olen käynyt ja tosi hyvää jälkeä ja aina siistit ripset. Huoltovälinä olen pitänyt 4vk ja on riittänyt tosi hyvin, ei tarvitse turvautua ripsiväriin ollenkaan, ja ennen huoltoa on edelleen ollut aina siistit :)
  Ei ole kovinkaan kallis mielestäni, 50e/ huolto ja 4vk välein :)

 9. Kuulostaapa hyvältä! Varmaan hänellä lienee myös tunkua aikoihin? Hyvät tekijät tuppaavat olemaan niin buukattuja…

 10. Moi! Wau,kiitos suosituksesta Anonyymille!=)) Aikoja Beauty Anniinaan löytyy tarvittaessa myös lauantaisin ja näin sunnuntaisin ;) T. Beauty Anniina =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta