Perjantain fiilikset

Se olisi jälleen viikonloppu edessä, ihania nämä tällaiset lyhyet viikot! Harmi vaan, että ne taitavat nyt olla aikalailla tässä ennen pääsiäistä. Edessä on nyt siis muutama ns. puuduttavampi kuukausi, tosin onneksi ei ole kunnon talvimeininkiä niin eivätköhän nämä suhteellisen nopeaa etene. Pitää vaan järkätä paljon kaikkea kivaa ja pieniä viikonlopun irtiottoja! Ensi viikon viikonloppuna onkin Matkamessut, joihin multa löytyy pari biljettiä. Pääsee hieman haistelemaan lomakohteita ja etelän lämpöä. Ennen kesää tosin ei ole mahdollista millekään pidemmälle reissulle… Pääsiäisen aikoihin voisi miettiä esim. neljän päivän lomaa vaikka Lontoossa tai Pariisissa. Nuo kaksi ovat kohteita joissa en ole tosiaan koskaan käynyt ja molemmat houkuttaisivat todella paljon! Olen vaan huomannut, että nuo kaupunkilomat ovat yllättävän kalliita lentoineen ja hotelleineen… Samoilla summilla pääsisi jo lähestulkoon etelään! Onko teillä kokemusta kyseisistä kaupungeista, kannattaako varata lennot erikseen vai ottaa ns. pakettimatka? 

Eilisen asu: Pipo Pieces / College Mango /Farkut Zara /Kello Michael Kors

Ihanaa perjantaita, sateesta huolimatta!

On my way

12 vastausta artikkeliin “Perjantain fiilikset”

    • Mulla on kuules täällä pelit ja vehkeet. :D No ihan oikeasti on siis pientä varustelua, eli kaikki valot ensinnäkin kotona päällä, valkoinen seinä taustana, jalustalla kamera, jossa suhteellisen valovoimainen objektiivi (50 mm f /1.8) ja lisänä vielä lisäsalama joka tekee todella paljon! Tällä setillä saa todella vaaleaa kuvaa vaikka iltaisinkin, ihan ulkoilmasta riippumatta.

    • Joo, sanos muuta! Olisin kuules paljon mieluummin semmonen auringon paahtama. :) Pitääkin kaivaa itseruskettava esiin…

  1. Rupesi ihan huvittamaan tuo Anonyymin kommentti yllä… Välillä Jutalle valitetaan, että on liikaa meikkiä/itseruskettavaa ja nyt sitten, että on liian kalpea… Voi voi!

  2. Moikka! Lontoon ja Pariisin väliltä valitsisin ehdottomasti Lontoon… Kenties puolueellinen kun olen siellä asunut monta vuotta, mutta se on mieletön paikka kaupunkilomaksi. Pariisissa olin myös vähän aikaa sitten, kaunis on sekin, mutta Lontoo on mielenkiintoisempi. Kannattaa verrata molempia eli lennot+hotelli samassa tai erikseen. Lontooseen on aika paljon halpoja lentoja ja tarjouksessa myös pakettimatkoja, mutta pääsiäinen on tunnetusti kiireistä aikaa. Jos päätätte lähteä Lontooseen niin, ette tule pettymään ;) Hyvää viikonloppua!

  3. Molemmat kaupungit on upeita, mutta hyvin erilaisia keskenään. Kummassakin kannattaa käydä, joten kumman tahansa valitsette, se on hyvä päätös. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta