Neulemaniaa

Jos pitää nimetä yksi tämän kauden luottovaate, on se mielestäni ehdottomasti neule. Kauluksellinen, kaulukseton, villainen, pitkä, lyhyt, jokaiselle löytyy varmasti tuolta neuletaivaasta omansa. Itse olen aina jostain syystä pitänyt etenkin pitkistä neuleista tai ns. neulemekoista. Ne ovat aivan ihania ja niin rentoja. Jos tahtoo olla oikein vapaasti, on tuo mielestäni ihan ykkös vaihtoehto pukeutumiseen. Esimerkiksi usein leffassa suosin moista styleä, voi istua vaikka jalat ristissä tuolilla eikä tarvitse miettiä ratkeavatko housut. :D Neulemekko on myös todella helppo muuntaa arjesta juhlaan tai toisinpäin, vähän fiksailee vaan asusteilla. Itse tykkään myös noista turtleseista, eli kauluksellisista neuleista. Etenkin löysät ja runsaat kaulukset ovat makuuni. Nellyn uutuuksiin oli saapunut aivan ihanan sävyisiä kevään pastellineuleita, ah! Nuo molemmat värit ovat aivan mielettömän herkullisia. Kirpparitink ovat muuten myös aivan loistavia paikkoja tehdä neulelöytöjä ja vielä uniikkeja sellaisia. Siitä puheenollen, tänään olisi tarkoitus heittää Kalliossa kirppisrundi, pitkästä aikaa. ;) 
Oletteko te neuleiden ystäviä vai saako ajatuskin villapaidasta ihon kananlihalle?


Nautinnollista lauantaita ja viikonlopun alkua! :)


* Postaus sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta