Style Inspiration by Victoria

Yksi vaikuttavimmista tyyli- inspiraation lähteistä itselleni on jo hyvin pitkään ollut Victoria Beckham. Pidän hänen tavastaan yhdistellä klassisuutta ripaisuun rockhenkisyyttä. Lisäksi hänen tyylinsä yksinkertaisuus miellyttää omaa silmääni erityisen paljon, ei mitään turhia koruja ja muita härpäkkeitä. Yksinkertaisuus kunniaan! Hänen tyylistään löytyy paljon mustaa, nahkaa, aurinkolasit ja näyttäviä laukkuja. Jollain ihmeen kaupalla jokainen hänen kokonaisuus näyttää vaan niin täydelliselle silmääni. Vai mitä mieltä te olette? Inspiroiko Victoria tyylillään?

* Kuvat lainattu weheartit.com

On my way

20 vastausta artikkeliin “Style Inspiration by Victoria”

 1. Jos katsotaan ihan puhtaasti Victorian pukeumistyyliä, niin joo, kyllä tykkään. Mutta, tyyliin, tai paremminkin siihen miten sen näkee jonkun päällä, vaikuttaa henkilön olemus ja moni muu juttu. Victoria vaikuttaa jotenkin niin jäykältä tyypiltä, että siksi hänen tyylinsäkään ei oikein puhuttele meikäläistä… Hän saa hienon vaatetyylinkin näyttämään jotenkin ilottomalta…En osaa paremmin selittää.

  • Ymmärrän kyllä pointtisi. :) Itsekään en menisi sanomaan, että iloisin ihminen kyseessä mutta tykkään vaan tyylistä todella paljon. No can do. :)

 2. Ihan hyvältä näyttää. Ja varsinkin, kun Victoria on ihan superlaiha, kuten sun ihanteesi tuntuu olevan, ni vielä parempi!?

  • Siis mitä ihmettä… ? :D Jos tässä fitneksen trendikaudella ei ole kiinnostunut kyseisestä lajista niin jo kauneusihanne on laihuus? Mielestäni Victoria on kyllä liian laiha mutta tyyli on upea. Ihan sama onko se kroppa missä mallissa tahansa. :)

 3. Vaate näyttää Victorian yllä samalta, kuin henkarissa :D On niin luiseva tuo nainen..
  Joku aika sitten luin jutun siitä, kun Victoria oli myynyt vaatteitaan, niin ne eivät olleet mahtuneet eräälle naiselle, mutta hänen 12-vuotiaan (muistaakseni) tyttären päällä ne olivat sopivia :D

  • Juu on kyllä liian laiha mutta puhuin itse hänen tyylistään, en kropastaan. :) Ja kyllä varmaan, en lähtisi epäilemään yhtään tuota asiaa. Surullista sinällään…

 4. Tämä ei nyt tähän postaukseen liity, mutta olis tosi ihana, jos voisit tehdä postauksen sun koko päivän ruokalusta… Sais vähä ideaa itselleen, kiitos Jutta! :)

  • Tein joskus niitä ja täytyy sanoa, että en kyllä viitsi enää tehdä. Ikävä kyllä. Liikaa turhaa haloota ja opastusta mitä pitäisi syödä ja mitä ei. Ruokailuvinkkejä jaan kyllä mielelläni välillä. :)

 5. Itsekin diggailen Victorian tyylistä tosi paljon, oon tykännyt itseasiassa niin kauan kun muistan :D en nyt ymmärrä miten tää kommentointi täällä karkas taas ihan aiheesta, kuk puhutaan toisen tyylistä niin se tarkoittaakin että ihannoit Victorian laihuutta :D ihmiset on kummallisia :)
  Sulla on tosi kiva blogi ja sitä on kiva lukea ja seuailla sun kuulumisia, jatka samaan malliin! :)

  -s

  • Joo no samaa mieltä. Toki saa arvostella hänen vartaloaan mutta mua ei tarvitse syytellä sen ihailusta. :) Mutta tyyli on upea kuten tässä on yhdestä suusta todettukin! ;) Niin ja ihana kuulla, kiitos!

 6. Niin itsehän ilmaisin vain oman mielipiteeni Victoriasta.. toki tyyli on hyvä, mutta hänen kroppa ei tee sille oikeutta. Pitääkö täällä myötäillä Jutan tuomaa asiaa, vai saako tuoda julki omia mielipiteitään? Mitä häh?
  Terveisin anonyymi nro.3

  • Mua ei ainakaan häiritse mielipiteet ja toki jokaisella meillä on omanlaisemme. Eli ei tarvitse myötäillä ei. :)

  • Sitähän minäkin. Joillekin se vaan tuntuu olevan niin.. :D Mielipiteeni Victoriasta ei kuitenkaan pitäisi sinua loukata mitenkään :)

  • Luulen hänen tarkoittaneen tätä kommentoijaa joka sanoi minun ihailevan Victorian laihuutta kun postaan hänen tyylistään. Sinähän kommentoitkin asiaa asiallisesti. :)

 7. Victorian style on niin Bueno, ihan sama vaikka olisi kuinka mutruhuuli taikka rimppakinttu…Mistä muuten saa tilattua Victorian omaa mallistoa…? Tietoa…

  • Kyllä, samaa mieltä Sofia. :) Hmm. Olisikohan hänellä oma verkkokauppa? Villi arvaus.

 8. Victorialla on ihana tyyli! Tosin toivoisin useammin jotain värikästä pukeutumista, tai edes niin, että osa asusta olisi värikäs. Toki näitäkin on hänen päällään nähty, mutta valitettavan harvoin mielestäni. Mutta joo, ei voi kun ihailla tätä naista, tai ainakin pettämätöntä tyylitajua. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta