Valkoisessa neuleessa

Viikonloppu on hurahtanut rauhallisissa merkeissä, kuten koko tammikuukin tähän saakka. En tiedä teistä mutta itselläni on aina tammikuussa sellainen tavallista rauhallisempi fiilis. Jotenkin ihmisistä huomaa pientä väsymystä joulun jäljiltä ja jengi viettää aikaa enemmän kodeissaan. Jokapaikassa on oikeastaan aika ”kuollutta”, paitsi saleilla tietenkin. :) Itseäni ei kyllä haittaa, joulun alusaika oli niin kiirettä. En ole myöskään virallisesti tipattomalla mutta en nyt kylläkään pikkujoulujen ja UV:n jälkeen ole ollut millään bailutuulella. Mummoudun tässä kohta ihan täysin. :D Onko muilla samoja fiiliksiä? Nyt vielä, kun saatiin lumikin niin jengi kaivautuu koteihinsa… :)

Eilen ennen lumen tuloa Saku nappasi muutaman asukuvan. Muuten päivä hurahti Kallion kirppareita kierrellen ja illalla tuli vetästyä vielä aikamoisessa lumisateessa viiden kilsan palauttava hissuttelulenkki. Illalla Putousta ja hyvää safkaa, oli aika nautinnollinen lauantai. 

Neule Lindex / Kello Michael Kors / Housut H&M / Kengät Björn Borg (*giveaway)
Iskeekö teihin tällainen look?

On my way

22 vastausta artikkeliin “Valkoisessa neuleessa”

 1. Ihana! Itse rakastuin tuohon neuleeseen.
  Muutenkin aivan mieletön ja fresh look! Olet niin kaunis:)

  • Joo, neule onkin aivan ihana ja super lämmin! :) Ja kiitos paljon näteistä sanoistasi! :)

  • Hahaha olin juuri kommentoimassa samaa! Tuli heti mieleen Putouksen Ansku, mutta VAIN JA AINOASTAAN villapaidasta:D älä huoli että tämä olisi jonkin sortin loukkaus, sillä en löydä sinussa ja Jussi Vatasessa ”muita yhtäläisyyksiä” hahaha.

 2. Eiiiieiiieiiii nytkö säki oot menny ostaan tuon jokaisen bloggarin ranteessa roikkuvan kultasen metalli möhkäleen? Toivottavasti näkyy sun ranteessa viel se ruskeahihnainenkin kello! :)

  • Kyllä sekin tulee vielä ranteessani näkymään. Itse pidän kyllä noista ”metallisista möhkäleistäkin” mutta myöskin nahkarannekkeisista. :)

 3. Oletko vaihtanut sun meikinpohjustus tuotteita? Ennen ilme oli mielestäni fressimpi :) Tosi hyvin sopii sulle kuitenkin tuo vaalea huulipuna!

  • Hmm. No siis se Lumenen ihonsävyn heleyttäjä pääsi loppumaan ja jonkun aikaa olen mennyt ilman sitä. Lisäksi tässä en tainnut lisätä No7 Skin Illuminatoria, eli nämä kaksi seikkaa saattavat vaikuttaa. Onneksi eilen kuitenkin löysin Sokkarilta tuota Heleyttäjää ja sitä on nyt sitten kaksi purkkia varastossa. ;) Pienetkin seikat saattavat vaikuttaa…

 4. Minkä merkkinen ja sävynen toi huulipuna on? Tosi ihanan värinen :) Ja neule on kans tosi lämpimän näkönen, onkohan niitä mahollisesti vielä Lindexin liikkeissä myynnissä vai onko pitkäkin aika kun olet tuon ostanut?:)

  • Toi on siis semmosta rasvapunaa, Hydracolour, sävy 37. Myydään esim Stockkalla huulirasvojen kanssa samassa paikassa. On siis ihan kestosuosikkini, kiva väri ja samalla hoitavuus. :) Neule on ostettu perjantaina mutta ale-rekistä. Aleksilla oli enää pari kokoa siinä jäljellä.

 5. Kaunotar! Hei minua jäi kiinnostamaan, millä kirpputoreilla kiertelit Kalliossa? :) Itse en ole oikein vielä löytänyt Valtterin jälkeen muita kuin Jäähallin kirpputorin, eli kaikki vinkit otetaan vastaan!
  Mukavaa vuoden alkua Jutta!

  • Moikka! Käytiin ihan UFF ja Fida, sit kalliossa/sörkässä on semmosii second hand liikkeitä, eli vähän parempaa kamaa joissa kandee käydä. Nimii en nyt muista mut googlettamal löytyy varmasti. :) Ja samoin hei sulle, onnea uudelle vuodelle! :))

 6. Taisin eilen tilata juuri samat pökät henkkamaukan sivuilta! Kunpa ne istuisivat yhtä hyvin, kuin sinulle. :)

  Sinä se vaan kaunistut päivä päivältä!

  • Okei, ovat kyllä tosi jees. :) Kyllä uskoisin, ota sitten tarpeeksi tiukka koko, matsku antaa vähän periksi käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta