Korallinen ihanuus

Ostin lauantaina aivan ihanan sävyisen huulipunan, nimittäin *Maybellinen COLORsensational- sarjan korallisen sävyn 910. Pidän todella paljon juurikin Maybellinen huulipunista ja etenkin tästä Sensational- sarjasta jota minulta löytyy jo entuudestaan muissa sävyissä. Punat ovat sopivan mattoja mutta kuitenkin sen verran hoitavia, että huulet eivät heti kuivu ja huulipuna siinä samassa jää ns. koppuroille. Väri on myöskin tässä sävyssä 910 ihan täydellinen! Kiva piristysläiskä näin talvellakin vaikka parhaiten taitaisi tulla esiin pienessä päivetyksessä. ;)

Mitäs tykkäätte? 
Löytyykö kyseinen puna kenties jonkun muunkin meikkipussista? :)

*Mainoslinkki

On my way

4 vastausta artikkeliin “Korallinen ihanuus”

  1. Pitäisköhän itsekin käydä ostamassa :) Ihana sävy! Mitä huultenrajauskynää olet käyttänyt noissa kuvissa?

    • Joo, on aivan ihana! Nojoo, ei kukaan. :) Se oli ehkä toteamus, että paremmalle näyttäisi päivettyneen ihon kera. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta