Lumiset asukuvat

Nyt sitä lunta on sitten vaikka muille jakaa, talvi tosiaan tuli yhdessä yössä. Olen ehkä hitusen kade siskolleni joka lähti juuri viime yönä Balille seitsemäksi viikoksi. + 25 sanovat siellä olevan tällä hetkellä ja meillä varmaan piakkoin miinusta saman verran. No jos jotain positiivista niin ainakin on enemmän valoa ja helpompi kuvailla tänne blogiinkin matskua! Nyt vaan pitäisi sitten jälleen miettiä jotain untsikkaa tai muuta lämpimämpää takkia, villakangastakki ei ainakaan enää riitä ja tällä keinoturkiksellakaan ei ihan kovin kovilla pakkasilla mennä. Onko vinkkejä mistä voisi vielä löytää hyviä siistejä untuvatakkeja? Sen, kun pitäisi olla sellainen töissäkin käytettävä, ei mikään pelkkä laskettelutakki… Vielä viikonloppuun palatakseni, alla muutama poikaystävän ottama asukuva sunnuntailta ennen kaupungille suuntaamista. 

Pipo H&M / Takki Lindex / Nahkahanskat H&M / Housut Vero Moda / Laukku Ralph Lauren / Kengät Kookenkä


Oikein ihanaa tiistaita jokaiselle, pukeutukaahan lämpöisesti ettei flunssa yllätä!

On my way

20 vastausta artikkeliin “Lumiset asukuvat”

 1. Pidätkö sä sitä takkia töissä päällä? Mietin vaan, miksei ns. laskettelutakki kelpaa…

  • En tietenkään mutta haluaisin ennemmin sellaisen monikäyttöisemmän. Mielestäni laskettelutakki on turhan sporttinen jokaiseen käyttötarkoitukseen. Jokin välimuoto… :)

 2. Goose vaan tiskiin ja sillä meet vähintään viis talvee = maksaa itsensä takaisin ja tulee lopulta saman hintaseks kun joku halppis :) t.Erika

  • Joo näin se on. Ite ostin aikanaan 2v vanhan goosen, käytin ite neljä-viis talvee ja nyt möin eteenpäin. Maksaa hitosti etenki uutena (HKI hinnat varmaan jo lähemmäs 800e), mutta jos löydät käytettynä niin suosittelen, ite takkihan ei juurikaan ”kulu”.

  • Niin kyllähän se itsensä takaisin maksaa mutta en kyllä pysty laittamaan lähes tonnia takkiin. :/ Olen kyllä miettinyt Svean hieman halvempia mutta lämmöltään kuitenkin aika paksuja parkamallisia takkeja… Tuota käytetyn mahdollisuutta en olekaan miettinyt, kiitos vinkistä!

  • Joo kandee tsiigailla, tärkeintähän takissa on se materiaali mikä siellä sisällä on, jos siellä on polyesteriä tai muuta tekokuitua niin se ei ole lämmin. Tsemiä etsintään!

  • Kiitos, eikö! :) Olen toimistotyössä johon kuuluu myös asiakaspalvelua. Valitettavasti en sen enempää täällä blogissani kerro työasioistani.

  • Kiitos, se onkin aivan ihanan värinen. :) On muuten varmaan sama vaikkakin olen ostanut tuon jo silloin, kun olin siellä duunissa. Eli taisi olla viime syksynä…

 3. Eihän näille kouluja käymättömille toimistotyöntekijöille mitkään laskettelutakit kelpaa, pitää olla merkkiä ja isoja logoja. Se on mageeta, gatsos…

  • About vuosi sitten mutta ylempi kommentoija oli ostanut vastaavan tai samanlaisen ihan joku aika sitten. :) Kiitos, on se kyllä kiva!

 4. Mielestäni Espritiltä löytyy ihan nättejä ja naisellisia untuvatakkeja. Jos kammoaa ”michelin-takkeja” niin kys. merkiltä löytyy pidempihelmaisia, tyköistuvia takkeja joissa on vyö.

  • Okei, kiva tietää. :) Niin no mä siis mietin joko parkamallista tai sitten jotain naisellisempaa. Haluaisin takilta monikäyttöisyyttä, eli siksi sanoinkin ettei ihan laskettelutakki- mallit miellytä. Takitkin ovat sellaisia, että sitten kun sen täydellisen näkee niin se on siinä. Itse en viitsi ostaa mitään joka ei täysin miellytä.

 5. ^ Miksi pitää tulla omaa pahaa oloa purkamaan viattoman bloggaajan seinälle?
  Kyllä monella kouluja käyneitäkin on merkkejä ja isoja logoja! Ja toimistoduuniikin vielä tekee! Nimim. ”Goose Erika

  • Ja varsinkaan kun en tarkoittanut mitään ”isoa merkkiä” vaan laskettelutakkia malliltaan. :D En vaan pidä niistä päivittäiskäytössä, haluan takilta monikäyttöisyyttä. Hohhoijjaa, kyllä vähän nauratti taas. :)

 6. En kyllä tajua tuota anonyymikommentoijaa klo 17.54. Kateellisen ihmisen kommentti. Miksi hän viitsii seurata tätä blogia, jos on noin vaikea ja huono olo? Ehkä hän voisi vaikka keskittyä opiskelemaan.

  • En kyllä ymmärrä itsekään, hän halusi jotenkin ymmärtää väärin kommenttini. Tarkoitin sillä siis ihan muuta kuten ylle mainitsinkin. Mielenkiintoisia ihmisiä liikenteessä… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta