Tammikuun TOP 10

Muutaman kerran aikaisemminkin olen tehnyt tällaisia kymmenen suosikkituotteen kollaaseja ja mietin, että tästähän voisi tulla vaikka ihan tapa. Jokaisen kuun suosikit ja TOP 10 kosmetiikkatuotteet yhteen postaukseen. Tykkään todella paljon kokeilla uusia tuotteita kauneuden saralla ja annan mahdollisuuden uusille kosmetiikkalöydöille. Alla tulisi nyt siis tammikuun suosikit, jotka jokainen ovat mielestäni tämän kuun ihan ykkösiä. Osa tuotteista on saatu blogin kautta ja osa ostettu itse. 

1. Olayn BB- voide, jonka sain ihan vastikään testattavakseni. 
Tuote on tulossa itseasiassa kauppoihin vasta helmikuussa. Olen käyttänyt tätä nyt muutaman kerran ja olin heti koukussa. Todella kevyt koostumus mutta tasoittaa ihon pintaa erinomaisesti BB-voiteen tavoin. Etenkin sävy oli omaan makuuni, nimittäin tuo ”medium to dark” oli juuri sopivan tumma. Ei liian keltainen tai ruskeaankaan menevä vaan oikeasti sellainen juuri omaan ihoon sulautuva. Purkki näyttää riittoisalle mutta katsotaan! 
2. Christina Aquileran tuoksu ”Unforgettable”
Hieman mausteinen, mystinen ja hitusen makeakin tuoksu johon tykästyin. Pidän tosiaan aika vahvoista tuoksuista ja kukkaistuoksut eivät todellakaan ole minua varten. Tämä on hinnaltaankin suhteellisen edullinen, joten ei kirpaisekaan ihan hirveästi lompakossa. Toki Lancômen La Vie Est Belle on edelleen mun ihan ykkönen mutta välillä tarvitsee hieman vaihtelua… 
3. Tangle Teezer, jonka sain joku aika sitten testaukseen. 
Kirjoitinkin silloin alkuun tuotteesta, kun itselläni ei ollut vielä käyttökokemuksia. Epäilin alkuun, mutta ymmärsin miksi tätä hehkutetaan! 
Ihan paras märän tukan kampaamisessa. Itselläni on etenkin märkänä todella takkutukka ja tällä oikeasti tuli fiilis ettei hiuskaan katkennut siinä kampausprosessissa. :) 
4. No sitten nämä kalpeiden aamujen pelastajatuotteet, eli St. Morizin mattavoiteet. 
Näillä saa siis rusketuksen samantien ja tuote kuivuukin todella nopeasti. Välillä aamuisin, kun peilistä on katsonut kalpea lakananaama, olen käyttänyt tätä kasvoille tarkoitettua voidetta ikäänkuin päivävoiteen tavoin. Sillä saa siis heti päivetyksen ja koostumus on sellainen, että myös meikki pysyy hyvin sen päällä paikoillaan. Ei tule siis niitä sellaisia railoja sun muita, jotka tulevat helposti jos on joku tietynlainen kosteusvoide meikin alla. Ja tuo vartalolle tarkoitettu toimii vastaavasti kropalle. Nämähän lähtevät kunnolla pestäessä pois, eli eivät ole varsinaisia itsestäänruskettavia.
5. Lumenen poskipuna sävy 10, Kuulaus
Ihan ykkönen poskipunissa, hieman persikkainen ja juuri sellainen sävy josta itse pidän. Ei sisällä mitään kimalteita vaan on täysin mattainen tuote. Lopputulos on raikas ja kuulas, mikä on mielestäni tärkeää.
6. Maybellinen COLORsensational- sarjan huulipuna, sävy numero 900 Pink Pop
Ollut jo kesästä saakka yksi suosikkini näistä pinkin sävyisistä punista. Tämä on siis enemmän selainen viileä pinkki ja taittaa ehkä hitusen siniseen. Aivan ihana piristysläiskä vaikka muuten neutraaliin meikkiin. :) 
7. Lumenen BB- seerumi ”heleyttävä tehohoito”. 
Tämä on ollut minulla käytössä jo pidempään ja tykkään tuotteesta paljon. Ihanan tuoksun lisäksi hyvä tehohoito iholle muutaman kerran viikossa yö-voiteen alle. Imeytyy nopeasti ja aamulla iho tuntuu erityisen pehmeälle tämän jäljiltä. 
8. Oriflamen ecollagen silmänympärysvoide roll- on. 
Tässä on siis sellainen pieni pyörivä roll- on purkin päässä, jolla tuote levitetään. Oma kikkani silmänympärysvoiteeseen on säilyttää sitä jääkaapissa. On aivan ihanaa laittaa esim. aamuisin silmien alle ihan kylmää voidetta. Lievittää kummasti mahdollisia silmäpussejakin! ;) Käytän tätä aamuin- ja illoin.
9. Goldwell Rich Keratin Care- shampoo, josta tuli lemppari jo yhden käyttökerran jälkeen. Siloittaa hiusta ja vähentää pörröisyyttä mikä on itselleni aivan super hyvä. Hius on helposti lähellä suoristettua hiusta vaikka ei tekisi yhtään mitään käsittelyä kuivumisen jälkeen. Tuotetta ei kannata kuitenkaan lotrata liikaa, eli se kolikollinen riittää. Sattaa muuten meinaan tehdä rasvaisen letin… Pienellä määrällä käytettynä toimii super hyvin ainakin omaan tukkaani! 
10. MAC:in huultenrajauskynä, sävy ”Dervis”, tammikuun ehdoton ykköslöytö! 
Todella hyvä rajauskynä päivittäiseen käyttöön, on meinaan todella lähellä luonnollista huulten sävyä ja hyvä etenkin nude- sekä vaaleanpunasävyisten punien kanssa. Tämä on nykyään itselläni ihan päivittäiskäyttöinen tuote.

Mitäs olitte mieltä postauksesta? 
Kiinnostaako tällainen kosmetiikkatuote- pläjäys kuukausittain? :) 

Entä löytyikö teille tuttuja suosikkeja? 
On my way

10 vastausta artikkeliin “Tammikuun TOP 10”

 1. Olayn CC-voide odottaa kokeiluaan täällä, odotukset on suuret, joten oli kiva lukea siitä jo jonkun kommentteja. :)

  • Joo, itse pidän kyllä kovasti. Koostumus on sopivan kevyt ja sillä saa tasaisen lopputuloksen.

 2. Samoin täältäkin on tulossa Olayn CC-voiteesta testauskokemuksia blogiini. Ensikokeilut on jo takana, mutta blogiin sitten enemmän :)

  beauty-highlights.blogspot.fi

 3. Heippa! Mistä olet ostanut tuon ihanan Ralph Laurenin laukun ja onkohan siitä olemassa ruskeaa versiota? Olisiko mahdollista että linkittäisit. :)

  -Jenni

  • Heips, ostin sen Zalandolta mutta joku aika sitten en enää löytänyt sitä heidän valikoimistaan. :/ Voin koittaa kyllä vielä googlailla! Muistelisin, että löytyy myös ruskeana…!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta