Laukkuhaaveita

Mikä onkaan ihanampaa tällä säällä kuin surffailla netissä ihanista laukuista unelmoiden? Näin täällä on menty jo pari tuntia. Bad, bad internet! Ulkona on ihan laittoman kylmä, veto on totaalisen pois ja tämä tyttö päätti pitää vapaan treenaamisestakin. Aikaa siis näteille laukuille siihen saakka kunnes mies tulee kotiin. ;) Kokosin tähän kahdeksan tämän hetken ihan lemppari laukkua, joista jonkun haluaisin mahdollisesti kotiuttaa ennen kesää. Väri tulee olemaan ehdottomasti musta jos lähden hieman hintavempaa laukkua hankkimaan. Tällä hetkellä kärjessä ovat Miu Miun Shopping studded leather tote ja Balenciaga Classic Metallic Edge City Black. Piipahdin tänään Stockkallakin ja Korssin osastolle oli kyllä tullut muutama nätti uutuus, hmm. Onko teillä laukkuhaaveita ja mikä on seuraavaksi koitutuslistalla? :) Onko moni tilannut laukkuja eBayn kautta? Sieltä meinaan saisi huomattavasti halvemmalla esimerkiksi juurikin Balenciagaa… Laukkujen aitous vaan pelottaa. 

bags2
bags
Löytyikö näistä mun lemppareista teidänkin suosikkeja? 

On my way

9 vastausta artikkeliin “Laukkuhaaveita”

 1. Itse olen tilannut ebaysta ja aion tilata jatkossakin, jenkeistä oon tilannut joltain luotettavalta myyjältä (palaute n. 100% hyvää) ja ihan aidoilta kyllä vaikuttanu, kestänyt hyvin käyttöä. Stockalta en aio enää ostaa, kun ebaysta saa 2 krt halvemmalla, ellei alennusmyynneistä löydy jtn kivaa..

  • Niin, aivan. Kyllähän se kirpaisee laittaa tyyliin kaksi kertaa enemmän johonkin jos sen voi saada edullisemminkin. Pitääkin tutustua hieman tuohon eBayhyn enemmän ja tutkailla näitä myyjäpalautteita. Ehkä niistä voi hyvin päätellä millainen tyyppi siellä on myyjänä.

 2. Ihan random kysymys, mutta tuli mieleen, että onko teillä mitään ulkomaan matkoja tiedossa? :) Itsellä menee nämä pakkaspäivät matkoista unelmointiin :D

  • Moikka! Maaliskuussa ollaan menossa Ruotsiin risteilemään ja päiväksi Tukholmaan. Muuten seuraavat reissut tulevat olemaan vasta ensi kesänä heinäkuussa lomien aikaan. Silloin ollaan menossa ainakin viikoksi johonkin etelään. Toki tässä on pieni riski löytää jotain huomisilta matkamessuilta pääsiäisen aikaa varten… ;) Siinä olisi aikaa neljän päivän minilomalle vaikka Lontoossa!

 3. Alin laukku vasemmalla, näyttää upealta ja erottuu kyllä edukseen! :)

 4. Kiitti vaan! Nyt mä rakastuin tohon vikana olevaan Miu miu:n laukkuun! Hinta vaan on tosi ihana :DD
  Mun kallein laukku on tällä hetkellä ”vaan” 700€ arvonen, joten toi tuntuu jo aikalailla…
  :((

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta