Viikonloppua kohden

Se olisi taas viikonloppu, kelpaa! Omaan viikonloppuuni tulee kuulumaan jonkun verran menoa, eli tänään olisi Dr. Hauschkan iltatilaisuus ja joko lauantaina tai sunnuntaina olisi tarkoitus suunnata matkamessuille kiertelemään, tiedä vaikka sieltä joku matka mukaan tarttuisi?! Lisäksi sain eilen postissa blogin kautta testaukseen Yves Rocherin Detox- setin (nyt -50% alennuksella), joten detox- kuuri päräytetään käyntiin joko lauantaina tai ihan viimeistään sunnuntaina. Olenkin jo odottanut, että pääsen pienelle puhdistuskuurille. Myös parin päivän mehupaastot puhdistusmielessä kiinnostaisivat… Anyways, puhdistautumisraporttia on siis luvassa viimeistään ensi viikolla. Voisin hieman valaista myös ruokavaliotani tuon 10 päivän kuurin aikana jos teitä kiinnostaa ja tarkoitus ei ole siis mikään laihdutus, vaan puhdistaa kroppaa ylimääräisestä joulun jäljiltä. Mielestäni tuollainen detox on ihan hyvä toteuttaa ainakin kerran vuodessa ja tammikuu on oiva sauma sille. Onko teistä moni ollut detoxilla? Oletteko huomanneet millaisia vaikutuksia?

Eilisen asu: Housut H&M / T-paita Lindex /Jakku H&M / Kello Michael Kors / Pipo H&M
Oikein ihanaa perjantaita, pukeutukaahan lämpöisesti!


* Sisältää mainoslinkin
Kommentit (7)
  1. En ymmärrä tota pipoo? Aika amis noinkin siistien vaatteiden kaa..

    1. Eiväthän nuo mitkään super siistit ole? Nahkahousut jakun ja teepparin kanssa. 🙂 Mutta niin, tyyliasioista ei voi oikein kiistellä. Itse tykkään piposta jakun kanssa ja thats it.

  2. heh, mä aloitan saman yvech rocherin kuurin maanantaina 😉 saa nähä paljo täytyy juosta pissillä kesken oppitunnin 😀 !!!

    1. Okei, cool! Joo varmasti muuten vessattaa aika tavalla tuo kuuri.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *