Viikonloppua kohden

Se olisi taas viikonloppu, kelpaa! Omaan viikonloppuuni tulee kuulumaan jonkun verran menoa, eli tänään olisi Dr. Hauschkan iltatilaisuus ja joko lauantaina tai sunnuntaina olisi tarkoitus suunnata matkamessuille kiertelemään, tiedä vaikka sieltä joku matka mukaan tarttuisi?! Lisäksi sain eilen postissa blogin kautta testaukseen Yves Rocherin Detox- setin (nyt -50% alennuksella), joten detox- kuuri päräytetään käyntiin joko lauantaina tai ihan viimeistään sunnuntaina. Olenkin jo odottanut, että pääsen pienelle puhdistuskuurille. Myös parin päivän mehupaastot puhdistusmielessä kiinnostaisivat… Anyways, puhdistautumisraporttia on siis luvassa viimeistään ensi viikolla. Voisin hieman valaista myös ruokavaliotani tuon 10 päivän kuurin aikana jos teitä kiinnostaa ja tarkoitus ei ole siis mikään laihdutus, vaan puhdistaa kroppaa ylimääräisestä joulun jäljiltä. Mielestäni tuollainen detox on ihan hyvä toteuttaa ainakin kerran vuodessa ja tammikuu on oiva sauma sille. Onko teistä moni ollut detoxilla? Oletteko huomanneet millaisia vaikutuksia?

Eilisen asu: Housut H&M / T-paita Lindex /Jakku H&M / Kello Michael Kors / Pipo H&M
Oikein ihanaa perjantaita, pukeutukaahan lämpöisesti!


* Sisältää mainoslinkin
On my way

7 vastausta artikkeliin “Viikonloppua kohden”

  1. Hei ihana, kerro ihmeessä tuosta detox-kuurista lisää ja ruokavaliostasi sen aikana. Täällä ainakin yksi jota kiinnostaa, olen itsekin mietiskellyt samaista kuuria ja olisi kiva kuulla mielipiteesi/kokemuksesi tästä! :) Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  2. heh, mä aloitan saman yvech rocherin kuurin maanantaina ;) saa nähä paljo täytyy juosta pissillä kesken oppitunnin :D !!!

    • Eiväthän nuo mitkään super siistit ole? Nahkahousut jakun ja teepparin kanssa. :) Mutta niin, tyyliasioista ei voi oikein kiistellä. Itse tykkään piposta jakun kanssa ja thats it.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta