Terkkuja

Terkkuja sängyn pohjalta. Eilen oltiin tosiaan mieheni kanssa Dr. Hauschkan juhlissa ja siitä suunnattiin vielä muutamaan baariinkin. Treffasin Lotan myöhemmin ja ilta jatkui juhlien. Niin ja lasillisia kyllä hupeni useampia, joten tänään sitten ollaankin kärsitty ihan kauheasta olosta. Huh, olin jo vallan kerennyt unohtamaan miten karseita krapulat voivatkaan olla! Onneksi meillä on naapurissa hyvä sushimesta joka pelasti päivän. Omat darrapäivän must jutut ovat aina joku hyvä ruoka, ei hamppareita ja muuta roskaa vaan ennemminkin jotain raikkaampaa. Lisäksi on ihan pakko saada Jaffaa ja appelsiinimehua, sekä viinirypäleitä. Suurin virhe on herätä hirveään oloon ja tajuta, että jääkaapissa ei ole kuin maitoa ja vaihtoehtoisesti vettä. Ugh, vesi maistuu jotenkin todella pahalle näinä päivinä vaikka sitähän juuri pitäisikin juoda. Jostain syystä himoitsen aina myös kirpeitä karkkeja, pääkalloja ja Missä X:iä vaikka muuten en niistä eritysemmin pidä. Jännä. :) Löytyykö teiltä jotain krapulapäivän must juttuja, joita on pakko saada vai olenkohan ainoa näiden ”pakkomielteideni” kanssa? :)

Koitan kahlailla vielä tänään eilisen kuvia ja tehdä postausta illasta.
Huomenna suuntana onkin matkamessut, jeij! :)

Rentouttavaa lauantai- iltaa <3

On my way

12 vastausta artikkeliin “Terkkuja”

  1. Hahah et taida olla ainoo pakkomielteine, mul kanssa pakko saada appelsiinei ja viinirypäleit XD mut niide lisäks sitruunamehul maustettuu vettä ja katkarapu-tonnikalasalaattii

    • Toi sitruunamehulla varustettu vesi kuulostaa hyvälle, nam! Sullakin kuitenkin aika freshit mieliteot. ;)

  2. Itsellä olen huomannut krapulassa himottavan Play maitokaakao-juoma älyttömästi vaikkei muuten ikinä pahemmin sitä tee mieli :D

  3. Kannattaako juoda ja seuraavana aamuna valittaa krapulasta? Ihmiset pitää krapulaa jotenkin ihan luonnollisena asiana.. No suomessa se sitä taitaakin olla :D

    • Niin no siinäpä hyvä kysymys… :) Itse pystyn juomaan viisikin lasia vaikka viiniä saamatta darraa mutta sen yli menevät takaavat jo äklön olon seuraavana päivänä. Ja ainahan siitä tulee valitettua vaikka itse aiheutettua onkin. :D

  4. Itsellä krapulapäivien mieltymykset vaihtuu joka kerta :D se ei yleensä koskaan oo peräkkäin sama, ainoo yhdistävä tekijä on että se on sellasta mitä ei oo kaapissa ! :D mm. hattara, jokiravun pyrstöt, kiiwi.. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta