Detoxia ja sunnuntaita

Toivottavasti teillä viikonloppu on sujunut kaiketi mukavasti? Täällä on ollut suhteellisen aktiivinen päivä, aamupäivällä treenit ja sitten piipahdus Matkamessuilla Messukeskuksessa. Ei kai sitä enempää voi sunnuntailta edes vaatiakaan?! ;) Aloitin tänään nyt muuten tuon Yves Rocherin kymmenen päivän Detox- kuurin ja ajattelin kirjoitella näistä ensimmäisistä fiiliksistä. Paketti sisältää siis kolme asetta detoxaamiseen eli kiinteyttävän vartalogeelin, kiinteytymiseen valmistavan vartalokuorinnan ja Défiligne SOS Detox 10 dage- liuoksen. 

 Défiligne SOS Detox 10 dage- liuosta nautitaan siis kymmenen päivän ajan 45 ml liuotettuna litraan vettä, juoman voi juoda sitten päivän mittaan. Lupailin kyllä vähän, että mies saisi puolet tuosta juomasta, joten katsotaan tuleeko sen suhteen viiden päivän kuuri. Mielestäni tämä oli todella helppo juoda verrattuna joihinkin aikaisemmin kokeilemiini detoxeihin joissa sitä hirveää litkua piti juoda tyyliin vähintään kaksi litraa. Plus, että tämä oli oikeasti yllättävän jees maultaan, sellainen hieman persikkainen. Liuos sisältää mm. vihreää teetä ja voikukkaa, jotka auttavat elimistöä poistamaan kuona- aineita ja kiihdyttävät nestekiertoa. Pissalla on tänään muuten kyllä sitten ravattu!
Toisena pakkaus sisältää kiinteytymiseen valmistavan kuorintavoiteen, jolla tulee kuoria ihoa muutaman kerran viikossa. Bambu- uutetta sisältävä kuorintavoide aktivoi ihoa vastaanottamaan kiinteyttävän vartalogeelin. Jokainen varmaan tietää vartalonkuorinnan tärkeyden ja itse ainakin uskon kuorinnan parantavan ihon pintaa. Etenkin juuri reidet ja pylly, monilla ehkä vatsakin vaatii juuri sellaista kuolleen ihosolukon kuorintaa muutaman kerran viikossa. Itse olen monta kertaa miettinyt myös sen kuorintahanskan ostamista mutta toistaiseksi se on jäänyt vielä hankkimatta.
Pakkauksen kolmas tuote on kiinteyttävä vartalogeeli, jolla tosiaan rasvataan ihoa päivittäin aamuin ja illoin. Geelin luvataan vievän esimerkiksi vyötäröltä jopa muutaman sentin säännöllisellä rasvauksella noin kuukauden ajan. Itse suhtaudun aika epäilevästi tällaiseen mutta kyllä tuote varmasti ihon pintaa silentää ja yhdistettynä detoxiin, sekä terveelliseen ruokavalioon toimii varmasti monilla myös juurikin vyötäröä kaventavana. :)

Itse aijon panostaa etenkin ruokavalioon tämän detoxin aikana. Ei siis mitään eineksiä, joita itseasiassa olen viime aikoina jo muutenkin välttänyt. Paljon kasviksia, salaattia, marjoja, lohta ja kanaa. Myös pähkinöitä ja superfoodeja tulee varmasti näkymään ruokavaliossani. Hyviä rasvoja siis unohtamatta. Niin ja vettä tulee juoda kyllä se pari litraa ainakin! Pelkään hieman kirjoittaa ruokapäiväkirjoja tänne, koska en tykkää siitä miten jokainen syömäni suupala arvostellaan. Mielestäni ruokailukin on aika yksilöllistä, meillä jokaisella on omanlainen aineenvaihdunta. Toiset syövät pari lämmintä ateriaa päivässä, toinen pärjää yhdellä. Toinen tarvii ruokaa parin tunnin välein, toinen taas joutuu huolehtimalla huolehtimaan jotta tulee syötyä tarpeeksi usein. Tämän vuoksi onkin aika typerää oikeastaan kertoa mitään yhtä ruokailumallia, koska se ei todellakaan päde jokaiselle. 

Mutta tällaista tulevalla viikolla, kysykäähän ihmeessä jos tulee jotain mieleen!
Palailen kuurista vielä kunhan saan parempaa kokonaiskuvaa, tänään ainut asia jonka olen huomannut on ollut wc:ssä tiuhaan ravaaminen. 
Olen muutenkin aika pissaliisa mutta tänään on tullut käytyä kyllä huomattavasti vielä useammin. :D

* Sisältää mainoslinkkejä & kuuri saatu blogin kautta testaukseen
On my way

2 vastausta artikkeliin “Detoxia ja sunnuntaita”

  1. haha, miulla on just tuo menossa. Oon jo 7 päivää juonu tuota. Vessassa ravaamista se kyllä on joo.. Ja tuo maku, ekana päivänä mua oksetti ja aattelin ekan lasillisen jälkee että en enää pysty. Mut sit nokasta kiinni ja perään sit vettä nii kyl se alko mennä. Ja ei se enää mitenkää pahalle maistu :D

  2. Okei, kiva kuulla. Jostain syystä mul ei oo tullut oksennusrefleksii, eikä toi siis maistu mun suuhun pahalle. Mut katotaa mitä nää päivät tuo tullessaan… ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta