Sunnuntainen arvonta

Eilen mainitsinkin arvonnasta, joka pärähtää nyt käyntiin. Kyseessä on siis DANCETERIA & WE LIKE United- bileet Tivolissa 24.1.2014. Olen joskus aikaisemminkin arponnut blogissani sisäänpääsyjä kyseiseen tapahtumaan ja nyt jälleen Anton (Dj. Lovetone) kyseli haluaisinko laittaa arvontaa käyntiin. Kyseessä on siis bileet, joissa on tällä kertaa esiintymässä mm. Deni ZKoyu, Lovetone, Heikki L ja Rony Rex. Hyvät kemut siis ehdottomasti tulossa! Tiukan aikataulun vuoksi arvon nyt avecillisia jonon ohitse sisäänpääsyjä kaksi kappaletta. Osallistua voit laittamalla sähköposti- osoitteesi kommenttiboxiin, halutessaan voit myös perustella miksi juuri sinun pitäisi voittaa sisäänpääsy. :) Arvonta päättyy keskiviikkona 22.1 klo. 12.00.

Tsemppiä!

On my way

11 vastausta artikkeliin “Sunnuntainen arvonta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta