Matkamessuilla

Eilen piipahdettiin tosiaan miehen kanssa Matkamessuilla, joihin liput tupsahtivat postista blogin kautta. Valittiin tarkoituksella vasta ihan iltapäiväaika, jolloin porukkaa olisi vähemmän liikenteessä. Valitettavasti tuohon aikaan tuntui, kuin messut olisivat oikeasti jo loppuneet. Ständeillä jengi oli väsynyttä ja harva jaksoi enää edes jaella mitään. En tiedä sitten jäikö minulle tuon vuoksi hieman huono fiilis messuista, olisivatko ne olleet kenties paremmat lauantaina? Kävikö moni teistä tuolla? Mitä olitte mieltä? Me oltiin oikeasti kiinnostuneita jopa ostamaan jotain reissua pääsiäiseksi mutta ei vaan saatu juuri mitään irti. Itsekin olen työskennellyt messuilla ja siellä on todella tärkeää hymyillä ja tarttua ihmisiin. Potentiaalinen asiakaskunta menee ihan sivusuun jos työntekijöiden energiataso on nollassa… Jatkossa pitää kyllä pitää mielessä, että ne parhaat messupäivät taitavat olla pe- la. Alla muutama nappaamani kuva vierailulta.

Energistä alkanutta viikkoa! 


On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta