Living Proof ja päivän asu

Olimme eilen Mikaelan kanssa Ravintola Teatterissa tutustumassa uuteen amerikkalaiseen hiustenhoito- ja muotoilusarjaan Living Proofiin. Ammattitasoisen sarjan keulakuvana ja osa- omistajana toimii Jennifer Aniston, eli yksinkertaisesti ei vaan voi olla huono sarja kyseessä! ;) Itse kiinnostuin näistä tuotteista todella ja odotankin, että pääsen testaamaan goodiebagista löytyneitä purnukoita. Itselläni on näiden pakkasten tullen taas ollut ongelmia etenkin hiusten sähköisyyden kanssa. Tuntuu, että mikään ei auta. Hius on samaan aikaan niin kuiva, kuin sitten taas muotoilutuotteiden jäljiltä tyvestä rasvainen. Ihan katastrofaalista aikaa siis omalle tukalleni… Onko mitään hyviä vinkkejä jakaa? Itse olen tosiaan nyt vedellyt kilolla hiuslakkaa niin ettei tukka vaan liiku mihinkään ja tule sähköiseksi. :D Ja asiaahan ei auta yhtään se, että väri on aika kulahtanut ja kampaajan tarve on pakottava. Onneksi helpotusta luvassa ensi maanantaina. ;)

Alla olisi muutama asukuva eiliseltä. Päällä oli siis hyvin yksinkertaista valkoista ja mustaa. Mulla on vähän viharakkaus- suhde noihin löysiin ”siistimpiin” paitoihin, kun tavallaan ne ovat vähän kaapumaisia ja saavat kropan näyttämään aika muodottomalta. Mutta sitten toisaalta niissä on jotain sellaista raikkautta ja yksinkertaisuutta josta pidän. Mitä te olette mieltä? Yes or no kaapupaidoille? :)

Housut Vero Moda / Paita Mango / Kello Michael Kors

Kivaa keskiviikkoa jokaiselle, illalla arvon liput perjantain bileisiin! :)

On my way

9 vastausta artikkeliin “Living Proof ja päivän asu”

  1. No toi paita ei istu kyllä yhtään. Ehkä jopa vähän liian löysä mun makuun vaikka yleensä löysistä siistimmistäkin paidoista tykkään.

  2. Kovaääninen YES kaapupaidoille! Joskus on kiva pitää muotoja esille tuovia vaatteita mutta ah sitä ihanuutta kun heittää silkkisen kaavun päälleen ja se on ihan fine kaikille juhlavieraille. Saa olla rento ja juhlava. Mulle tärkeää on kuitenkin istuvat housut ettei mene ihan telttameiningeiksi :D

  3. hei! menetkö taas siihen neon hiushuoneeseen? onkohan teillä tulossa sieltä tällä kertaa jotakin yhteistyötä ja tarjousta meille lukijoille? meinaan ku sun tukka on ihana ja mielelläni menisin samalle kampaajalle fiksattavaksi :) enkä jotakin tarjousta pistäisi ollenkaan pahakseni ;D ja minäkin sanon kyllä noille paidoille! tykkään :)

    • Moikka! Juu olen menossa. Noita tarjouksia tulee kyllä aina välillä, voin vaikka tiedustella Jenniltä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta