Nilkkureita nilkkureita

Olen viime aikoina koittanut katsella uusia naisellisia nilkkureita itselleni. Malli voisi tosiaan olla tuollainen hieman sirompi, kuten Zaran uutuuksissa nro. 1 ja 2. Toki paksumpi korko on super ihana ja helppo kävellä mutta jotenkin nyt kaipaisi sellaisia siroja, naisellisia sipsuttimia. Olen todella huono talvisin käyttämään normaaleja korkokenkiä sisätiloissakaan ja nilkkurit toimivatkin itselläni niin juhla- ja arkikenkänä. Ja itseasiassa saappaitakin enemmän jalassani viihtyyvät juurikin mustat nilkkurit. Kävin eilen kurkkimassa alla näkyvää nelikkoa Aleksin Zarasta mutta harmikseni talo oli vielä täys ale- kamaa ja näitä kevään (?) tulevia kenkiä ei kyllä näkynyt vielä mestoilla. Mietin pitäisikö laittaa ihan nettikaupan kautta tilausta menemään ja tilata ehkä nuo nro. kakkoset, ne ehkä miellyttävät silmääni ja tarpeitani eniten. Toisaalta taas nro. nelonenkin on todella upea! Ehkä molemmat ja sitten sovittelen kotona ja teen lopullisen päätöksen. ;) Oletteko te nilkkuri ihmisiä? Ja saa vinkata jos jossain Zarassa olette näitä jo nähneet! 


shoes

>

On my way

6 vastausta artikkeliin “Nilkkureita nilkkureita”

  1. nilkkurit miellyttää talvella kyllä, ne tekee asusta heti vähän naisellisemman :) ite suosin vaan mielummin paksukorkoisia yksilöitä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta