Sinisessä

Huomenta! Ja heti alkuun, pahoittelut arvonnan voittajien julkaisun viivästyksestä. Piti tehdä se eilen illalla mutta hurahtihan ilta taas niin nopeaa etten mitään ehtinyt. Huomisiin DANCETERIA & WE LIKE- bileisiin Tivoliin avecilliset sisäänpääsyt voitti siis tällä kertaa [email protected] ja [email protected]. Onnea tytöt ja viettäkäähän oikein ihana ilta Tivolissa juhlien! :) Anton laittaa teille vielä sähköpostia nimilistan vuoksi. 

No sitten muihin juttuihin. Viikko lähenee jälleen loppuaan ja kohta saakin nukkua pitkään parina aamuna, ihanaa. Itselleni nämä seiskan aamut ovat edelleen hieman kinkkisiä. Wake Up- light on ollut meillä viime aikoina harkinnassa juurikin tämän pimeyden ja  kylmyyden vuoksi. Josko sitä pääsisi edes yhtään helpommin ylös? Muuten viikonloppu on jo aika täyteen buukattu, ei ole niitä löhöilypäiviä luvassa ei. Mutta enpäs valita, muutamat kivat illanistujaiset tulossa ja ihanaa nähdä ystäviä keitä ei ole hetkeen nähnytkään. :) Joko teillä on suunnitelmia? 
Alla olisi vielä muutama asukuva eilis illalta. Oli pakko ikuistaa, kun mulla kerrankin on jotain sinistä! ;)
Housut Mango / Neule Zara / Kello Glitter * giveaway / Käsikorut Lindex

Mitäs tykkäätte?

On my way

8 vastausta artikkeliin “Sinisessä”

  1. Hyvältä näyttää niin asu kuin neitikin! :) Meilläkin sama ongelma heräämisen kanssa. Uusi asunto on niin pilkkopimeä, että on vaikea nousta sängystä, kun pääkoppa väittää, että on yö. Herra osti muutaman euron ajastimen näin alkajaisiksi ja rakensi ”köyhän miehen wake up lightin”. Remonttivalaisin syttyy päälle, kun klo lyö 07.30. hahha. Ihan yhtä lahjakkaasti olen jatkanut uniani senkin jälkeen, eli kunnon wake up light on ostoslistalla, ehdottomasti. :D

    • Hahah, oli pakko sanoa tuosta miehelle! :D Kehui kyllä mainioksi ideaksi ja alettiin pohtimaan jos saisi samaan aikaan myös kahvinkeittimen päälle niin perfect! ;) Nojoo, ehkä vaan tosiaan se valo ja ajastettu kahvinkeitin ostoslistalle. ;D

  2. Heippa!:) ihana neule tuo!!
    Mutta pakko sanoa, ei nipottaa mutta huomasin instagramissa että käytät paljon ”scandinavian” tagia, mutta suomi tosiaan ei ole skandi maa! Peruskoulun maantiedon tunneille pitäisi aika monen suunnata… :D

    • Moikka! Kiitos. :) Totta, olen tainnu käyttää sen enempiä asiaa ajattelematta. Ja varmasti muuten aika moni muukin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta