Pari meikkiostosta

Tänään töistä kotiin palatessani kuljin pitkästä aikaa Kluuvin Kauppakeskuksen läpi ja eksyin sattumalta INGLOTIN myymälään. On ollut siis tarkoituksena jo pidempään hankkia MAC:ilta tiettyjä meikkejä mutta näemmä ne nyt sitten lähtivät mukaan itselleni ihan tuiki tuntemattomalta merkiltä. INGLOT, olenhan siitä jotain kuullut ja jostain syystä sekotin sen GOSH- merkkiin, G ja G. Meikkiostoksilla arvostan eritoten palvelua ja tässä liikkeessä myyjä tulikin minua heti innokkaasti auttamaan. Aurinkopuuteri ja silmänalusten peiteaine olivat nämä ostoslistallani keikkuneet jutut ja löytyihän näihin tarpeisiin ihan hyviltä vaikuttavat tuotteet.


Aurinkopuuterissa pidän eniten matasta ja kylmistä sävyistä. Itseasiassa minulla on monen monituista kertaa ollut meikkipussissa ihan liian keltainen puuterisävy… Tässä uudessa paletissa on nyt siis useampaa eri väriä, eli tummemmalla päällä on helppo tehdä tummempia varjostuksia, esimerkiksi poskiluun alusiin ja vaaleampi sopiikin sitten kevyempään kasvojen varjostukseen. Puuterissa on ihan pieni vivahde kuultavuutta, mutta mielestäni tuo on vielä ihan sopiva määrä. Sellaiset kunnon glitterhiukkaset ovat jotain aivan hirveää ja niitäkin vielä näkee. 🙂 Huomenna pääsen muuten tekemään oikein iltameikkiä, joten tuolloin puuterin toimivuuden näkee oiken kunnolla. Pitääkin raportoida täällä sitten mikä on lopullinen tuomioni tuotteelle.


Toisena sitten silmänalusten peitevoide. Pitkään olen mennyt pelkällä valokynällä mutta onhan se kunnon peitesettikin hyvä olla olemassa. Itselläni ei ole taipumusta silmäpusseihin (onneksi!) mutta silmät ovat jotenkin aika syvällä jo itsessään ja täten tummat silmänaluset tulevat kyllä suhteellisen helposti jos valvoskelen. Lapsena mulla oli tosi tummat silmänaluset, onneksi ne ovat siitä haalenneet. 😀 Tämän hieman oranssihtavan sävyn pitäisi tosiaan toimia todella hyvin juurikin sinertävän sävyn peittämiseen. We will see! Koostumus on hyvin pehmeä eli tuotetta ei kyllä paljon tarvitse kerralla laittaa. Vielä en ole tätäkään kokeillut kuin pikkaisen tuohon meikin päälle, joten mitään sen suurempaa mielipidettä ei vielä löydy. Näissä on muuten hauska systeemi, nimittäin aina paletin loputtua voi käydä ostamassa uuden vanhan tilalle. Ekologista, kun ei tarvitse aina heittää tuote pakkausta rodeen. 🙂

Onko teillä kokemusta INGLOTIN meikeistä? Jos niin löytyykö suosikkeja sarjasta? 🙂


Kommentit (14)
  1. INGLOT brand from Poland 🙂 Good choice!

    1. Yes. 🙂

  2. Muistelisin että olisit juuri hetki sitten postaillut ostaneesi isadoran aurinkopuuterin? eikö se sitten ollutkaan hyvä vai onko tämä parempi? Siksi lähinnä kyselen kun itselläkin harkinnassa uusi ja suosittelut ovat aina iso plussa! 🙂

    1. Moi! Pitää paikkansa, ostin. Puuteri on kyllä hyvä mutta olen huomannut, että monesti iltaisin on jo hieman epätasaisen näköinen… Tämän uuden puuterin kanssa toimii kyllä hyvin yhdessä. Tämä Inglotin sävy on meinaan itselleni turhan vaalea joten olen lisännyt tuota Isadoraa kevyesti vielä lopuksi. Ei siis huono tuote ollenkaan mutta ei kuitenkaan se paraskaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *