Pari meikkiostosta

Tänään töistä kotiin palatessani kuljin pitkästä aikaa Kluuvin Kauppakeskuksen läpi ja eksyin sattumalta INGLOTIN myymälään. On ollut siis tarkoituksena jo pidempään hankkia MAC:ilta tiettyjä meikkejä mutta näemmä ne nyt sitten lähtivät mukaan itselleni ihan tuiki tuntemattomalta merkiltä. INGLOT, olenhan siitä jotain kuullut ja jostain syystä sekotin sen GOSH- merkkiin, G ja G. Meikkiostoksilla arvostan eritoten palvelua ja tässä liikkeessä myyjä tulikin minua heti innokkaasti auttamaan. Aurinkopuuteri ja silmänalusten peiteaine olivat nämä ostoslistallani keikkuneet jutut ja löytyihän näihin tarpeisiin ihan hyviltä vaikuttavat tuotteet.


Aurinkopuuterissa pidän eniten matasta ja kylmistä sävyistä. Itseasiassa minulla on monen monituista kertaa ollut meikkipussissa ihan liian keltainen puuterisävy… Tässä uudessa paletissa on nyt siis useampaa eri väriä, eli tummemmalla päällä on helppo tehdä tummempia varjostuksia, esimerkiksi poskiluun alusiin ja vaaleampi sopiikin sitten kevyempään kasvojen varjostukseen. Puuterissa on ihan pieni vivahde kuultavuutta, mutta mielestäni tuo on vielä ihan sopiva määrä. Sellaiset kunnon glitterhiukkaset ovat jotain aivan hirveää ja niitäkin vielä näkee. :) Huomenna pääsen muuten tekemään oikein iltameikkiä, joten tuolloin puuterin toimivuuden näkee oiken kunnolla. Pitääkin raportoida täällä sitten mikä on lopullinen tuomioni tuotteelle.


Toisena sitten silmänalusten peitevoide. Pitkään olen mennyt pelkällä valokynällä mutta onhan se kunnon peitesettikin hyvä olla olemassa. Itselläni ei ole taipumusta silmäpusseihin (onneksi!) mutta silmät ovat jotenkin aika syvällä jo itsessään ja täten tummat silmänaluset tulevat kyllä suhteellisen helposti jos valvoskelen. Lapsena mulla oli tosi tummat silmänaluset, onneksi ne ovat siitä haalenneet. :D Tämän hieman oranssihtavan sävyn pitäisi tosiaan toimia todella hyvin juurikin sinertävän sävyn peittämiseen. We will see! Koostumus on hyvin pehmeä eli tuotetta ei kyllä paljon tarvitse kerralla laittaa. Vielä en ole tätäkään kokeillut kuin pikkaisen tuohon meikin päälle, joten mitään sen suurempaa mielipidettä ei vielä löydy. Näissä on muuten hauska systeemi, nimittäin aina paletin loputtua voi käydä ostamassa uuden vanhan tilalle. Ekologista, kun ei tarvitse aina heittää tuote pakkausta rodeen. :)

Onko teillä kokemusta INGLOTIN meikeistä? Jos niin löytyykö suosikkeja sarjasta? :)


On my way

14 vastausta artikkeliin “Pari meikkiostosta”

 1. Inglotin tuotteista minulla ei vielä ole kokemusta, mutta tuo aurinkopuuteri näyttää sellaiselta, jota voisin myös itse kokeilla. Minkähintainen se on? :)

 2. Tykkään luomiväreistä,sen paletinhan voi itse koostaa ja kansi kiinnittyy magneeteilla, tosin vähän liiankin tiukkaan<.9 Nesteminen peiteväri tai vastaava mulla oli joskus myös,mutta se jäi käyttämättä. Näyttää hyvältä toi varjostusväri!

  • Joo, näin tämä nainen minuakin opasti. :) Mielenkiinnolla lähden kyllä kokeilemaan miten toimivat nämä itselläni.

  • Itse olen todella huono käyttämään luomivärejä, vain ja ainoastaan jos lähden johonkin ulos ja silloinkaan en aina. Mutta hyvä tietää, että jos jotain jossain vaiheessa tarvitsee. ;)

 3. Juttaa :D Olisit nyt muistanut sen Goshin! Mulla on myös ollut monta vuotta tuo samainen inglotin varjostusväri, mutta jostain syystä se on jäänyt käyttämättä. Ehkä siksi, ettei väriä tule kerralla tarpeeksi ja se kuitenkin vähän heijastaa valoa mikä ei taas ole varjostuksen tarkoitus. Itseasiassa vertasin noita kahta nyt mielenkiinnosta kädelle ja Gosh on pigmenttisempi ja selkeästi ruskeampi, eikä sisällä mitään pieniäkään hilehippusia, kun taas Inglot on punaisempi sävyltään sekä vähän vaaleampi vaikka otin kädelle pelkästään tummemmista kohdista. Ja se tosiaan heijastaa valoa enemmän. Kiva analyysi! Mut ens kerralla muistat. ;) Ja Goshia saat sokokselta ja se maksaa ~13€.

  Make up by Riina

  • Ähhh, nyt iski morkkis! :O Pakko lampsia ensi viikolla sinne Sokkarille kurkkaamaan tuota Goshin valikoimaa. Voinhan mä vielä senkin ostaa jos se ei tuon kalliimpi edes ole. :) Sun iho on kyllä täydellinen noissa meikkipostauksissa, ihan kateellisena katselen. Kannattaa siis varmaankin kuunnella sun vinkkejä. ;))

  • Nooh, äläs nyt, tuo Inglot taas menee tosi kivasti vaikka bb-voiteen päällä kesällä ympäri kasvoja. :) Eikä se nyt mikään huono tuote ole. Kuvissa se saattaa näkyä valoa heijavana vaikka tarkotus on periaatteessa toinen. Ja mä oon itse tosi tarkka. :D Tuo Gosh on ainoa aurinkopuuteri, jonka oon ostanut aina vaan uudelleen ja uudelleen, koska se on edullinen ja tosi toimiva. Mä oon aika kova suosittelemaan tuotetta eteenpäin johon itse uskon! (et varmaan huomannutkaan) :D hups!!

   Tuli mieleen että Inglotin AMC bronzing powderistakin (sellainen pyöreä rasia), kerran kiinnostuin, koska se vaikutti hyvältä ja sävy oli perfect, mutta oli taas koostumukseltaa niin pehmeä, että se olisi kulunut 3 viikossa loppuun, kun tuotetta irtoaa niin paljon kerralla.

   Make up by Riina

  • Okei! No siis juuri siksi tämä myyjä suositteli tuota palettia, kun ei kuulemma kerralla tule liikaa matskua. Tuo on kuitenkin itselleni turhan vaalea sävy, hyvä koostumus kyllä ettei mene railoille tai muutenkaan leviä ylenpalttisesti. Valitettavasti joudun vähän lisäämään juurikin toista arskaa siihen lisäksi koska niin haalea sävy. Pitää kyllä käydä tsekkaamassa toi Goshin puuteri vielä ja ostaa kokeeksi kerran niin hyvältä vaikuttaa. :)

 4. Muistelisin että olisit juuri hetki sitten postaillut ostaneesi isadoran aurinkopuuterin? eikö se sitten ollutkaan hyvä vai onko tämä parempi? Siksi lähinnä kyselen kun itselläkin harkinnassa uusi ja suosittelut ovat aina iso plussa! :)

  • Moi! Pitää paikkansa, ostin. Puuteri on kyllä hyvä mutta olen huomannut, että monesti iltaisin on jo hieman epätasaisen näköinen… Tämän uuden puuterin kanssa toimii kyllä hyvin yhdessä. Tämä Inglotin sävy on meinaan itselleni turhan vaalea joten olen lisännyt tuota Isadoraa kevyesti vielä lopuksi. Ei siis huono tuote ollenkaan mutta ei kuitenkaan se paraskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta