Detox- fiiliksiä

Nyt tulisi hieman viikon detox- kuulumisia! Tänään lähti käyntiin kahdeksas päivä, eli loppusuoralla ollaan. Kuuri on mennyt todella hyvin lukuunottamatta eilistä iltaa, jolloin tiesin tulevani nauttimaan muutaman lasin valkkaria. Alkoholihan on aika no no tällaisen kuurin aikana mutta eipä tuo nyt elämän ja kuoleman kysymys ole. Ei pystynyt skippaamaan tyttöjen iltaa tämän takia. :( Puhtaita päiviä oli kuitenkin seitsemän, eli kyllä minä jo siinä huomasin näitä vaikutuksia. Ja tänään tosiaan jatkan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, syteen tai saveen! 

Olen tosiaan juonut tätä detoxia joka päivä 45 ml kylmään veteen sekoitettuna. Alkuun join suurimman osan aamupäivällä mutta huomasin sen aiheuttavan niin paljon vessassa ravausta, joten aloin jaottelemaan juoman juomista enemmänkin pitkin päivää lipitettäväksi. Toiminut ehdottomasti paremmin! Kuitenkin ennen klo. 18 suosittelen päivän annoksen juomaan ellei halua ravata vessassa koko yötä. Vaikutus jonka siis huomasin oli tuo aineenvaihdunnnan vilkastuminen. Päätin, että kuurin aikana syön vain terveellisiä asioita enkä tosiaan ota edes sitä yhtä suklaakonvehtia iltapäivällä nälän iskiessä. Mulla on jo pitkään ollut tapana hieman lipsua ja toisaalta ihan tervettähän se on, liian tiukka ei itselleen saakkaan olla. Jokatapauksessa, päätin ettei yhtään mitään ylimääräisiä.

Viikko onkin mennyt ihan mukavasti terveellisesti syöden, leffassakin valitsin pähkinäpussin karkkien sijaan. Inhoan vaakaa, se ei mielestäni kerro yhtään mitään ja siksi en todellakaan suosittele ihmisiä seuraamaan puntaria. Lihakset painavat enemmän kuin läski, joten ei kannata kyllä pitää puntaria mittarina. Vaatteet ovat ne jotka kertovat aika hyvin. Vaikka en nyt painoon perustakaan niin käväsin puntarilla ennen detoxia ja eilen seitsemännen päivän kohdalla. Painoni oli alkuun 55,1 kg ja nyt 55,7 kg. Eli siis ihan tuollaista pientä heittoa jota saattaa itselläni tapahtua ihan vaikka vuorokauden aikana. Olo on kuitenkin ollut hyvin kevyt ja sellainen ”tiukka”. Koko viikon aikana ei ole ollut mitään turvotuksia tai raskaita oloja vaan energiaa on ollut todella hyvin. Olo on ollut sellainen ”nesteetön” vai miten sitä nyt kuvailisi. :D Niin ja mullahan muuten putkahti yksi finnikin viikon alussa, eli kai se kroppa tosiaan lähti niitä kuona- aineita kiireellä poistamaan. ;)


No sitten nämä detoxin oheistuotteet, eli hoikentava geeli ja kuorinta- aine. Kuorinnan olen tehnyt pari kertaa tämän viikon aikana, eli jalat, peppu ja vatsa ovat nämä kuorittaat alueet. Kuorinnan jälkeen olen sitten levittänyt tuota geeliä näihin kuorinta- alueille. Geelin suhteen olen kyllä hieman lipsunut sillä en ole vaan jotenkaan muistanut tätä joka ilta- ja aamu. Ihon pinta on toki kuorinnan jälkeen sileä ja vielä kun siihen geelinkin päälle levittää niin lopputulos tuntuu hyvälle. Mitään ihmeitä en ole kuitenkaan huomannut ja itseasiassa eipä itselläni nyt oikeastaan sellaista ongelmaihoa olekaan johon näitä kipeästi kaivattaisiin. 

Tässä vaiheessa oma fiilikseni kuurista on siis positiivinen, aineenvaihdunta tosiaan vilkastui ja olo on ollut hyvä. 
Suosittelen kyllä lämpimästi jos joku vielä haikailee vuodenalun detoxista! Kyseinen setti on nyt Yves Rocherilla puoleen hintaan, eli 26,90 € ja kuurin pääsee tilamaan tästä. 
Jos tulee mieleen jotain kysymyksiä niin kysykäähän!
Seuraavaksi mua houkuttaisi ihan päivän tai parin paasto- kokeilu, onko monella kokemuksia näistä? 


* Detox on saatu blogin kautta testattavaksi
On my way

6 vastausta artikkeliin “Detox- fiiliksiä”

 1. Siis ajattelit kokeilla paastoa? Jännittävää! Mikäs on tällaisen idean tuonut päähäsi?
  Yle Teemalta tuli muutama viikko sitten – en tiedä voiko sanoa kovin tieteellisesti luotettava tai objektiivinen, mutta ainakin mielenkiintoinen – dokkari paastoiluista ja sen terveydellisistä hyödyistä. Kyseinen dokkari on itse asiassa katsottavissa Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/2108960, ehkä sua saattaisi kiinnostaa? :)

  • Kiinnostuin tämän detoxin jälkeen asiasta. :) Ja kiitos, pitääkin tsekkaa tuo!

 2. Pitäisköhän itsekin kokeilla tuota! Hinta ei ainakaan ole paha :) Tällä hetkellä menen sd:n superdieetillä ja ehkä sen jälkeen voisi kokeilla tuollaista. Tai miksei jo sen aikana, kun ruoka on ainakin puhdasta ja alkoholikin on pannassa :) Kiitti vinkistä!

  • Joo no voin suositella kyllä, enkä usko tuosta haittaakaan olevan. Taisi olla vielä ihan kaloritonkin jos sun pitää niitä laskea dieetillä. :)

 3. Aina kun jonkin tuotteen yhteydessä mainitaan sana ”detox”, voi 98% varmuudella sanoa, että kyse on huuhaasta. Mikään litku tai kuorintavoide ei vaikuta ihmiselimistön toimintaan myrkkyjen poistumista tehostavasti.

  • Hmm. No tästä lienee monta mielipidettä… Ainakin aineenvaihduntaa tuo kyllä tehostaa ja täten monikin varmaan kokee, että samalla lähtee sieltä kropasta ylimääräisiäkin. Mutta niin, en kyllä lähde väittelemään, jokainen kokeilkoon itse ja tuntekoon kropassaan jos tuntee. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta