Asu lauantailta

Huomenta! Se olisi jälleen maanantai ja uusi viikko uusine kujeineen. Vielä viikonloppuun palatakseni ajattelin postata asukuvat lauantai- illalta, jolloin vieteltiin tyttöjeniltaa muutamien ystävieni kanssa. Mukava ilta, pelattiin aliasta ja juotiin vähän viiniä, toki sivistyneesti. ;) Illan asu varmaan provoaa nyt osaa mutta voin sanoa, että salama tuo paitaan lisää läpinäkyvyyttä. Itseäni ei tosiaan häiritse, mielestäni peittävä alaosa tuo asuun maltillisuutta ihan mukavasti. En yleisesti ottaen pukeudu kauhean paljastavasti, esimerkiksi monet mekot saavat oloni tuntumaan lähinnä alastomalle. Olenkin ehdoton housutyyppi juhliessakin. Mulle on varmaan jäänyt mekoista jotkut traumat, kun mietin omia ”villejä vuosiani” ja silloin tosiaan kiidettiin yössä pikkarit vilkkuen vesirajamekoissa, not good. Nykyään jos käytän mekkoa sen tulee olla a) tarpeeksi pitkä b) riittävän paksua materiaalia ja c) oikeaa kokoa, eli ei liian pieni! Hahah, neuroottinen minä. :) 

Asusta vielä sen verran, että jos joku hamuaa täydellisesti istuvia todella korkeavyötäröisiä farkkuja niin nämä kuvissa päälläni olevat mattapintaiset musta ovat aivan täydelliset! Ostin perjantaina Zarasta ja ihan unelmat. Rakastan korkeaa vyötäröä ja näissä sitä korkeutta on juuri passelisti! :)

Housut Zara / Paita Lindex / Kello Michael Kors / Käsikoru Lindex / Laukku Michael Kors

Tykkäättekö te lookista? 

PS. Illalla kampaajalle, eli huomenna postausta uudesta tugasta! :)
On my way

25 vastausta artikkeliin “Asu lauantailta”

 1. Ihana asu! :) Mistä noi sun rintsikat on, mietin vaan että onko jostain alusvaateliikkeestä vai ootko onnistunu jostain ketjuliikkeestä löytämää noin hyvin istuvat? :)

  • Rintsikat ovat Lindexistä. Ostettu tosin ehkä vuosi sitten mutta käytössä ollut vain muutaman kerran. Lindexiltä teen usein hyviä liivilöytöjä. :)

 2. Näytät upealta kuten aina! :) Omaan makuuni yläosa on kuitenkin ehkä hieman liian paljastava, mut ei siis mitenkään överisti. :)

  Yks kysymys muuten mikä ei liity mitenkään aiheeseen… Oot tosi upeassa kunnossa, treenatun näköinen ja rasvaprossat on varmaan hyvin alhaalla. Mua kiinnostaa oikeastaan se, että onko sun paino noussut salitreenauksen myötä, vaikka et näytä tukevammalta kuin ennen, pikemminkin päinvastoin. Mulla on nimittäin käynyt niin, että pumppi- ja salitreenin aloituksesta painoni on nousuut noin 3 kiloa, mutta olen paljon timmimän ja rasvattomamman näköinen. Ois kiva kuulla millasia kokemuksia sulla on asiasta.

  Ihanaa viikkoa sinulle! :)

  • Kiitos paljon. :) Mulla ei ole itseasiassa mitään tietoa missä mun rasvaprossat liikkuvat? Olen jo hyvin pitkään painanut siinä 54-57 kg, tuo saattaa vaihdella hieman. Uskon kuitenkin, että rasva on vähentynyt ja lihasta on tullut tilalle. Silloin aikanaan, kun mulla ei ollut lihaksia esim. käsissä niin painoin juuri jotain 57-59 paikkeilla, eli vähemmän mä nykyään painan. :D Mutta ymmärtääkseni tuo on aika normaalia, että paino saattaa nousta salilla treenatessa ainakin alkuun mutta sitten tasaantuu varmasti. Painoa ei kannata yllä seurailla, varsinkin jos huomaat kiinteytyneesi niin älä ihmeessä murehdi siitä kolmesta kilosta! Näytät varmasti hyvältä. ;)

   Samoin sinullekin <3

  • Lihasta tulee lisää, kun syö reippaasti yli kulutuksen, jota Jutta ei todellakaan tee. Eli vaikka kuinka kävisi salilla niin on ihan turha puhua siitä, että ”lihakset ovat kasvaneet”. Älkää siis selitelkö painonnousua lihaksen kasvamisella :D Silloin toki, jos syö oikeesti paljon. Lihas vaan ei kasva Jutan energiamäärällä tai muutenkaan millään 1500-2000kcal päivässä, se on fakta.

  • Justhan mä sanoin, että painan nykyään vähemmän, eli ei tässä mitään painon nousua selitellä. :) Kysyjästä en osaa sanoa mutta kyllähän se paino saattaa nousta kun alkaa salilla treenaamaan. Ja kyllä mulla on selkeästi tullut lihaksia, että turha siinä on muuta väittää. Ei niiden lihasten tarvi olla semmoset sumolihakset ollakseen lihakset. :) Mun makuun isot lihakset naisella on iso ei.

 3. No eipä asussa ollut tarkoitus kirkkoon lähteä, joten mikäs siinä! :D Tuota runkoa kyllä kelpaa esitellä..

 4. Iiiiihana asu! Jos on noin hyvä kroppa, miksei tuollaista vois pitää päällään? ;) Ja tosiaan, minarin kanssa paita ois tosi mauton, mut noi pöksyt tasapainottaa tosi hyvin.

 5. Nyt kyykkäämään hyvä tyttö. Ei näytä hyvältä tuollainen lättä-pylly.

  • Ei kaikki diggaa mega äässistä. ;) PS. Kyykkään kyllä mutta treenaan kokonaisvaltaisesti, peppu kasvaa siinä sivussa jos kasvaa.

 6. Olet yleensä hyvin klassinen joten järkytyin hieman nähdessäni nämä kuvat. Jos et olisi maininnut housujen olevan mukavat, olisin kuvien perusteella luullut niiden puristavan vyötäröä tai olevan kokoa liian pienet. Ne näyttää kuristavan vyötäröä liiaksi. Tiedän kyllä, että on vaikeaa ostaa housuja jotka istuvat sekä reisistä, vyötäröstä että takapuolesta….Asussa on myös rinnat kovasti tyrkyllä, mitä tosin lieventää kauniit hiuksesi jotka tuovat lisää peittävyyttä. En todellakaan halua että pahoitat mieltä tästä kommentista, sillä olet kaunis ja tyylikäs tyyppi! Mutta itsepä kysyit mielipidettä ;) Moni myös näyttää pitävän asusta, joten tässä sen taas näkee ettei kaikkia voi miellyttää sama tyyli :)

  • Eivät nuo ole kylläkään tiukat vyötäröstä. :O Mietin tosi paljon otanko 34 vai tämän 36:sen, 34 oli hieman liian tiukka reisistä mutta tämä taas vähän löysä vyörätöstä. Päädyin 36 kokoon ja ei se kyllä pieni ole, kuvassa on sitten jotain vikaa. En pahoita tietenkään mieltä, olen odottanut kokopäivän paljon pahempia kommentteja. ;)

   Joo, jokaisen silmää miellyttää eri jutut. Siis mitäpäs niistä mielipiteistä kiistelemään. :)

 7. Höpöhöpö et olis liian paljastava asu! Viis kertaa parempi kun ne alkkarit paljastavat vesirajamekot, johon myös allekirjoittanut myöntää sortuneensa sillon 18-19vuotiaana haha! Porukkaa kuitenkin näkee myös vastaavissa paidoissa niin, että siellä on neonväriset liian pienet pushupit alla niin siinä kohtaa menee mun makuun yli! Olet upea! Vitsi sun tukka näyttää muuten hyvälle! Sopii just toi pituus tosi hyvin! Millä/miten oot noi ihanat laineesi tehnyt? -Iida-

  • Hahah, nojoo ne oli kyl kauheita ja niitä näkee vieläkin ihan hirveästi! :/ Ja kyllä, tuota kakkossettiäkin näkee, valitettavasti. Kiitos paljon, mukava kuulla! :) Joo, Neo Hiushuoneella osataan loihtia tosi hyvä ombre, juuri tänään kävin freesaamassa tätä ja kuvia tulossa huomenna. Laineet on tehty isolla sauvakihartimella ja hiuslakalla. Mulla lähes ainoa tapa saada kestävät kiharat on kihartaa hiuslakan kanssa.

 8. Upea nainen upeassa asussa! Hienoa, että pidät huolta itsestäsi ja hyvinvoinnistasi.
  Jatka samaan malliin, blogiasi on kiva lukea. T: M38 :)

 9. Upea ilmestys! Pakko kysyy mittoja, eli kuinka pitkä sä olet? Näytät niin hoikalta :)

  -Nina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta