Ihanat hiukset

Kuten eilen lupailin, nyt tulisi kampaamokäynnin jälkeistä hiuspäivitystä! Kävin siis jälleen Kampissa sijaitsevassa Neo Hiushuoneessa ja siellä tukkani käsitteli tuttuun tapaan ihana Jenni. Meillä on hyvin yhteneväinen sävel hiusteni suhteen ja hänelle onkin todella helppo kertoa mitä toivon, lopputulos on ollut joka kerta enemmän kuin onnistunut. :)

Viimeksi puhuin siitä, kuinka halusin tyviosan vaalentamista pikkuhiljaa ja viime kerralla sitä tosiaan vaalennettiin suunnilleen asteella. Lopputulos oli hyvä sen pari viikkoa, kunnes tukkani alkoi vetämään oranssin suuntaan… Mulla on siis jotain sellaista pigmenttiä kai omassa hiuksessa, että jos hiusta vaalennetaan, se ei meinaa pysyä kylmissä sävyissä vaan se lämpö lähtee puskemaan läpi. Ihan kuin tässä liukuvärissäkin, latva muuttuu lämpöiseksi pikkuhiljaa vaikka sitä käsiteltäisiinkin kylmemmillä sävyillä. Punertavat sävyt eivät ole ollenkaan mun juttu, joten viime kerrasta viisastuneena vaadin Jenniä värjäämään tyven tummemmalla. 

Tyveen laitettiin siis tummemman ruskea tyviväri ja liukuväriä freesattiin vaalentamalla sitä hieman kylmään taittavalla sävyllä. Lisäksi Jenni teki mulle extrana Redkenin Chemistry System- hoidon, joka räätälöidään asiakkaan hiusten kunnon mukaan. Vaalennettu latvahan on se mikä tarvitsee juurikin tällaista extraboostia ja kyseisellä hoidolla hiukseeni saatiin proteiinia jälleenrakentamaan vaalennuksesta kärsinyttä latvaa, sekä kosteutta ja pehmeyttä tuomaan niin kiiltoa, kuin hallittavuuttakin. Hoito pysyy hiuksessa noin kymmenen pesukertaa. Huomasin kyllä aikamoisen eron hiuksen pehmeydessä ja laadussa, kutrit tuntuvat super pehmeille ja vaalea latva näyttää elävälle. :) 
Mitäs te pidätte kampaamokäynnin lopputuloksesta?

Teille lukijoilleni, jotka ette ole vielä käyneet Jennin kampaamotuolilla, hän tarjoaa väri- ja leikkauspaketin hintaan 100 € (norm. alk. 135 €). Tarjous on siis kaiken pituisille hiuksille ja koskee uusia asiakkaita.  Aika tulisi varata 11.3 mennessä ja muistakaahan mainita aikaa varatessanne blogini nimi niin ale- hinta huomioidaan. :) 

Neo Hiushuone
Kansakoulunkatu 5
00100 Helsinki
Ajanvaraus: 09 693 2060

* Kampaamopalvelut on saatu yhteistyöhinnalla

On my way

18 vastausta artikkeliin “Ihanat hiukset”

 1. Tosi hyvä lopputulos! :) Muakin on pitkäät houkuttanut liukuvärjäys, mutta oon pelänny sen näyttävän liian tönköltä.

 2. Ihanat, terveennäköiset hiukset!!! Sulle sopii ehdottomasti nämä hieman lyhyemmät hiukset!

  • Kiitos! Aijaa, toi on tietty semmonen aika passeli pituus. Näyttää ainakin toistaiseksi vielä ei hampulta latvakin. :)

 3. Aivan ihanat hiukset! Niin terveet, kiiltävät ja paksut :-) ja vaikka yleensä tykkään tosi pitkistä hiuksista, niin tässä tapauksessa sanoisin että sulle käy noi yhtä hyvin, ellei jopa paremmin! Oot muutenkin tosi kaunis ja tää on mun lempiblogi :)

  • Kiitos! Voi kuinka mukava kuulla! <3 Toivottavasti on sitä vielä jatkossakin pitkäääään! :))

 4. Aivan ihana lopputulos, pakko sanoa että tuo tummempi tyvi sopii sinulle, tuo kauniit kasvosi esiin :) !

  • Kiitos! Niin no mustakin jotenkin. Varsinkin, kun se vaaleampi alkaa niin älkkiä taittamaan sitä lämpöä.

 5. Mun mielestä kans noi lyhemmät hiukset on aivan ihanat! <3 Mutta sulle sopii millaset vaan! :)

  • Kiitos! Olen myös oppinut pitämään mutta onneksi kuitenkin kasvavat kokoajan. ;)

 6. Onko tämä yhteistyö postaus vai ei? Lukijana olisi kiva tietää :) saatko kampaamo käyntisi ilmaiseksi?

  • Postauksen lopussahan lukee *kampaamopalvelut saatu yhteistyöhinnalla jos et huomannut? Eli en ole saanut ilmaiseksi. Mulla on tapana kyllä ilmoittaa onko yhteistyö vai ei.

 7. Hyvin sopii sinulle nuo ”lyhyemmätkin” hiukset! Oletko testannut Goldwellin soft color-sävytettä kotona? Niillä saa helposti pidettyä kylmää sävyä yllä! :)

  • Kiitos! =) En olekaan kokeillut, joten pitääpäs laittaa korvan taakse asia. Kiitos vinkistä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta