Nudena

Lumene luki mun ”avunhuudon” täydellisestä nude-punasta ja päättikin yllättää lähettämällä pienen läjän Natural Code Smile Booster- sarjan nudeja testaukseen. :) Oli ihan hauska yllätys kieltämättä. Tuosta nudejen kirjosta löytyi yksi suosikki yli muiden, eli edellä mainitun sarjan sävy 4, Satin Coral. Ihan täydellinen väri mielestäni, sopivasti vaaleanpunertava olematta kuitenkaan liiaksi. Hyvin, hyvin luonnollinen ainakin omiin huuliini. Parhaiten mätsäävä nudekin taitaa olla jokseenkin kiinni huulten ominaissävystä, itselläni se on aika vaalea. Ei ollut muuten kyseinen Smile Booster- sarjakaan itselleni entuudestaan tuttu, eli suhteellisen kosteuttavia punia koostumukseltaan mutta kuitenkin pigmenttiä löytyy ja huulipuna pysyykin hyvin useamman tunnin ilman lisäilyjä. Olen huomannut, että liian kosteuttavat punat tuppaavat lähtemään huulilta alta aika yksikön. Mitäs te pidätte? Iskeekö kyseinen sävy teihin?

Niin ja yksi kysymys piti heittää vielä ilmoille, nimittäin liittyen huulten pohjustukseen… Miten tapaatte pohjustaa huulipunan? Olen jo pidempään miettinyt huulten pohjustajia ja pähkäillyt onko niillä oikeasti suurta merkitystä pysyvyyden suhteen? Rajaushan on aika ehdoton ja nykyään itselleni peruskauraa mutta pohjustustuotteina itselläni on edelleen ihan pelkkä CC/BB-voide + ihonsävyn heleyttäjä yhdistelmä jota levitän kasvoillekin. Jos tulee jotain hyviä pohjustajia mieleen niin vinkatkaahan!? :)

Paljon positiivista mieltä keskiviikkoon! 

On my way

4 vastausta artikkeliin “Nudena”

  1. Hyvä sävy :) En käytä erikseen huulipunan pohjustajaa, vaan käytän samaa tuotetta pohjustuksena kuin muuallekin kasvoille (toimii yhtä hyvin.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta