Ei otsikkoa

Tänne kaivattaisiin jälleen kovin niitä extratunteja, nämä viikothan menevät ihan hurjaakin hurjempaa vauhtia! Aikaisemmin on tuntunut, että tämä alkuvuosi matelee mutta tänä vuonna homma etenee aikamoista tahtia. Huomenna vaihdetaan jo helmikuuhun ja siitä ei menekään enää montaa kuukautta kunnes alkaa jo kevät näkyä tässäkin harmaudessa. Itse olen alkanut haaveilemaan jo kesälomasta ja ulkomaan reissuista. Oli hieman puhetta, että yksi viikko menisi parisuhdelomalla ja toisella viikolla lähdettäisiin Lotan kanssa jollekin löhölomalle. Jos molemmat olisivat äkkilähtöjä, ei budjetinkaan tarvisi hipoa pilviä. :) Joko teillä on kesän lomasuunnitelmia mielessä? Onneksi tässä keväällä on tulossa vielä se miniloma Ruotsiin ainakin, joten ihan matkatonta kevättä ei kuitenkaan ole luvassa. Lisäksi tuo pääsiäisen neljä päivää kummittelee mielessä, josko siihen jonkun äkkilähdön vielä nappaisi. Pariisi olisi meillä molempien kaupunkiloma- toive, keväinen Pariisihan toimisi paremmin kuin hyvin. ;) 

Eilinen ilta meni salin jälkeen sohvalla rentoutuen ja Elleä lukien, harvoin sitä muuten enää ostaa lehtiä, kaiken lukee netistä. Itse tavallaan vierastan ajatusta, koska lehdissä on kuitenkin se oma fiiliksensä ja juttunsa. Jos on muuten paljon koneella, on mukava rentoutua välillä ihan muuta tuijotellen kuin koneen näyttöä… Tilasinkin toissa päivänä jälleen tauon jälkeen *FIT- lehden puoleksi vuodeksi, kun kerta niin halvallakin vielä sai. Ihan lemppari lehtiäni ylivoimaisesti Ellen lisäksi. 


Lukemisen lomassa maistui *Fitnesstukun paketissa testattavaksi tullut mm. lemppareitani gojeja sisältävä *dieettipatukka ja itseasiassa sitä ennen avokado- leivät. Olen jälleen pyrkinyt syömään avokadoa sen hyvien rasvojen vuoksi, ihan parasta muuten ruisleivän päällä, joko pelkästään tai muiden lisukkeiden kera. :) Ruisleipää syön pari palaa päivässä, eli tämä satsi ei ole kaikki eilen popsittua kuitenkaan. :D Avokado menee hyvin myös levitteenä, margariinista on pyrkimys pois ihan tyystin. Kyseessä, kun on aikamoinen kuraa sisältävä valmiste… Olen välillä laittanut myös oliiviöljyä leivälle rasvaksi, ei paha vaihtoehto sekään. Ihan ehtaa voita en ole vaan oppinut käyttämään, en ainakaan toistaiseksi. 

Sellaisia höpinöitä tällä kertaa. Ihanaa perjantaita!

* Sisältää mainoslinkkejä

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta