Himotuksia

Olipas mukava pitkästä aikaa surffailla Nellyllä. Kaikki nettishoppailu ja pelkkä ”ikkunashoppailukin” on jäänyt todella vähäiselle viime aikoina mikä on tavallaan ihan hyväkin asia. Kauheasti ei viitsisi enää ostella talvijuttuja, kun kohta se kevätkin tulee. Poimin alla oleviin kollaaseihin muutaman ”must- jutun” jotka pistivät silmääni. Ensinnäkin jumpsuit. Mulla on ollut niitä jos jonkunlaisia vuosien saatossa mutta kaikki on myyty kirpparilla veks kyllästymis syistä. Nyt kevääksi hankintalistalla on ainakin hiaton jumpperi, mahdollisesti myös iltakäyttöön sopiva sellainen. Lisäksi ”vetlook”- leggarit toimivat vuodesta toiseen, ne ovat vaan niin mageita! Näissäkin on kuitenkin eroja, eli sellaiset hieman mattaiset helposti rikkoutuvat eivät houkuta. Leggareiden tulisi olla hieman paksummat ja todella kiiltävät, nuo Nellyn versiot näyttäisivät ainakin aika lupaaville… ?!

Keinonahkahousujahan löytyy täältä useammatkin mutta en vaan saa niistäkään tarpeekseni. :) Aina tulee ostettua uusia malleja joissa on kenties juurikin vetskareita tms. erilaisempaa. Lisäksi kyseinen matsku lösähtää aika helposti, joten valitettavasti nuo housut eivät ihan ikuisuuksia kestä. Muutama malli itseltäni kuitenkin löytyy, jotka ovat säilyneet todella hyvän mallisina käytössä! Nuo alla olevat Nellyn vetskaripökät ovat aika kivat, vyötärökin näyttää passelin korkuiselle. No entäs sitten ne joka keväiset Converset, tänä keväänä platformit ja mahdollisesti mustat. Voi kuinka odottelenkaan jo tennarikelejä…


Onko teillä samoja himotuksia? 
* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

2 vastausta artikkeliin “Himotuksia”

  1. Tuollaiset housut, sekä leggarit että nahkapöksyt sopivat sulle täydellisesti. Upeat asut ja upeassa kunnossa oleva nuori nainen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta