Torstai kuudes

Huomenta! Taas torstai, apua. Mulla on ollut pientä kriisiä näistä ihan liian nopeaa hujahtavista päivistä. Välillä mietin käytänkö aikani oikeasti hyödyllisesti ja teenkö niitä asioita joista pidän. Elämä saattaa muuttua hyvin nopeaa oravanpyöräksi jos ei pidä huolta onnellisesta ajankäytöstä. Mun on pakko sanoa, että vaikka omaan todella hyvän työpaikan tällä hetkellä niin välillä unelmoin ns. omaehtoisemmasta aikataulutuksesta. Siis sellaisesta jossa voi sopia sen ensimmäisen aamupalaverin vaikka vasta sinne kymppiin ja välillä taas vaikka painaa duunia pidemmälle iltaan. Tuollainen tilanne olisi aika idyllinen mutta ainut vaihtoehto hommaan taitaa olla yrittäjyys, mikä taas sitten ei useimmitenkaan ainakaan alkuvaiheessa ole noin simppeliä… 

Mulla on ilmeisesti taas joku tutkiskeluvaihe meneillään, kun kaikki asiat elämässä pohdituttavat. :) Miettikää nyt tätä koko hommaa, täällä vaan ollaan ja eletään kunnes kuollaan. Elämä ei vaan voi olla tarkoitettu siihen, että eletään elämä ja that”s it. Uskon kyllä Korkeampaan voimaan ja siihen, että Hän on luonut meidät tänne jostain syystä mutta nämä syyt ovat välillä kyllä hieman kysymysmerkillä. Itse en pystyisi kuitenkaan elämään ajatellen ettei tällä kaikella ole mitään sen suurempaa tarkoitusta. Hankalaa!

Eilisen asu: Housut Only / T-paita Gina Tricot / Jakku H&M / Kello Michael Kors


Ihanaa torstaita, toivottavasti siellä ollaan keveämmällä mielellä! ;)
On my way

22 vastausta artikkeliin “Torstai kuudes”

 1. Hei oon nyt (yllätys, yllästys) tässä miettiny ihan samoja juttuja ja varsinkin tota elämän aikatauluttamista…Kirjotin ihan postauksenkin siitä, mutta en uskaltanu julkasta sitä :D

  Hei kattelin että tosi hyvänmallinen t-paita sulla ja aattelin et joku kalliimpikin merkki, mut kappas Ginasta! Onko noita vieläkin siellä? :) Muutenkin ihanan klassinen & tyylikäs asu :)

  • Joo, ihan hyväkin välillä hieman pohdiskella, ainakin jos löytyy joku ratkaisu. ;) Joo ja yllättävän hyvä päällä, matsku ja kaikki. Ostettu about kaks viikkoa sitten, maksoi 12,95 eli not bad. :D

 2. Aikamoisessa myllerryksessä tällä puolellakin eletään. Elämän peruskysymyksiä, tarkoitusta ja suuntaa on tullut pohdittua viime aikoina oikein urakalla. Olen yrittänyt iskostaa itselleni rohkeutta ja positiivisuutta ja uskoa siihen että elämä kantaa. Postauksesi oli ihanan kannustava, ei mikään yltiömäinen positiivisuus pläjäys vaan just oikealla tavalla koskettava.
  ps. toi asu on niin mun makuuni!

  • Joo, ehkä meillä jokaisella on välillä näitä mietintäkausia. Itselläni tosin vähän liian säännöllisestikin… Kiitos, ihana kuulla! :) ps. kiitos!

 3. Samoja on täälläkin mietitty! Joskus tuo maailmantuska fiilis iskee vähän liiankin kovaa. Tänäänkin vapaapäivänä aamulla mietin herätessä, että pitäisiköhän mun tehdä jotain hyödyllystä esim. opiskella vaikka jotain kieltä tai tehdä pilates liikkeitä Emmerdalen seuraamisen ja blogien lukemisen sijasta. Joskus on vaan niin hankalaa olla tasapainossa muiden ”vaatimusten” ja omien tekemisten kanssa. :) Tiedät varmaan tunteen? Loppujen lopuksi elämässä on kuitenkin tärkeintä, että pyrkii olemaan positiivinen ja onnellinen sillä tavalla kuin itse haluaa!
  Joskus jos joku läheinen sairastuu tai muuta kamalaa tapahtuu niin usko tähän elämään kyllä järkkyy ja kovasti. Mutta aina sitä vaan jostain sitten löytää elämälle tarkoituksen.

  Noh tästä meni nyt punainen lanka ja muutenkin meni aika syvälliseksi. :D Hyvä postaus !

  • Joo, tiedän mitä meinaat! Välillä todellakin tuntuu, että käyttää aikaansa ihan turhuuksiin. :( Toisaalta sitten taas, jos ne turhuudet tekevät onnelliseksi, kuten vaikka blogien tai lehtien lukeminen. Vaikka tavallaan samaan aikaan voisi lukea jotain kehittävääkin… Elämässä on tärkeää elää onnellisesti ja siksi pitääkin välillä pohtia tekeekö asioita, jotka tuovat sitä onnea. Ollaan kuitenkin vielä nuoria ja meillä on niin paljon mahdollisuuksia, pitää muistaa kuinka elämä on rikkaus! :)

   Kiitos, mukava kuulla. :))

 4. Sä näytät jotenkin surulliselta ja väsyneeltä :( mutta kauniilta kuitenkin <3

  • Ai, ehkä hieman huonoja yöunia ja tosiaan päässä on myllertänyt hieman… :/

 5. Arvaapa, millä tavalla pääse useinmiten oman aikataulunsa herraksi? Kouluttautumalla. Fakta on se, että töissä, joihin pääse vaatimattomalla koulutustaustalla, on aikataulu usein ylhäältäpäin säädelty. Valitettavaa, mutta totta.

  • Ei se kouluttautuminen mikään avain tuohon ole. :) Yrittäjäksi vaan ja tarpeeksi hyvä bisnesidea josta tulee menestys. ;)

 6. Olipa kiva teksti sulta, helppo samastua oon meinaan itse ihan samassa tilanteessa :) ! Opiskelen toista kertaa elämäni aikana ja vieläkään en ole sataprosenttisesti varma olenko oikealla ”tiellä”. Työskennelty onkin muutamassa eri paikassa, mm. Vaateliikkeessä joka oli nuorena tyttöä oikea unelma ammatti vaikka en tänä päivänä enää päivääkään niitä töitä tekisi :D tuntuu jotenkin uuvuttavalta miettiä tulevaisuutta… Ehkä pitäisi vain elää hetkessä ja mennä päivä kerralaan, muttakun ei vain osaa :D !

  Mukavaa iltaa sulle :) !

  • Joo, ymmärrän. Itsekin pähkäillyt todella paljon juurikin uran suhteen ja ymmärrän mitä meinaat vaatekaupassa työskentelystä. Ihan hirveää shaissea se perus myyjän työ, tosin tämä nyt oli vaan oma kärjistetty mielipiteeni. ;) Eiköhän se ole vaan oikeasti antauduttava elämän vietäväksi ja lopetettava turha murehtiminen, itse uskon siihen että kyllä meidän elämää jostain käsin ohjaillaan. :)

  • Joo, sepä. Hankalia kysymyksiä, aina ei kyllä ymmärrä ihan elämässä tapahtuvia juttuja saatika sitten noinkin suurta dilemmaa.

 7. Näitä kysymyksiä pohtii tällä hetkellä varmaan moni muukin, että voiko elämän tarkoitus olla vaan se, että käydään töissä, tullaan kotiin, hankitaan jälkikasvua, matkustellaan, harrastetaan, shoppaillaan jne..Elämänvaiheessa, jossa itselläni kaikki oli paremmin kuin hyvin koin kuitenkin aika ajoin selittämätöntä tyhjyyttä ja sisäistä levottomuutta kunnes tulin uskoon, löysin Jeesuksen ja sain sisäisen rauhan=) tämä ihmiselo on loppujen lopuksi todella lyhyt matka täällä maailmankaikkeudessa, ja välillä on hyvä pysähtyä miettimään omaa polkuaan täällä..ihmisen sielu kaipaa ravinnokseen jotain syvempää kuin se, mitä tämä maailma tarjoaa. Oma työni on aika ”pinnallista” ja raha on suuressa roolissa, alan vaihtoakin olen pohtinut jo pidempään, toistaiseksi olen saanut vastapainoa ja merkityksellisyyttä vapaaehtoistyöstä ihmisten parissa, joita elämä ei ole kohdellut hyvin. Se on ollut todella avartava kokemus, tuntuu hyvältä että voi pienillä teoillakin vaikuttaa, tässä tapauksessa antamalla aikaa ja kuunnella, ei siis mitään ihmeellistä.

  ”..sillä Hän on tie, totuus ja elämä..”

  Kevään valoa odotellessa=)

  • Ihanasti kirjoitettu! :) Itselläni on myös tosiaan kyllä aika vahva usko Jumalaan mutta kuitenkin siitä huolimatta mietin mikä on se lopullinen tarkoitus. Miksi Jumala on luonut meidät tänne? Että jokainen tulisi uskoon ja pääsisi taivaaseen?

   Mullakin on ollut joskus mielessä vapaaehtoistyö ja nyt, kun tuon sanoit ehdotinkin heti miehelleni lähdetäänkö johonkin. :) Joskus jos elämäntilanne antaa myöten niin joku avustustyö ei olisi ollenkaan paha idea. Tokikin ihan arjessakin hyvän tekeminen ihmisille tuo onnellisuutta, mutta onkohan se sitten elämän tarkoitus… tehdä hyvää toisille ja elää hyvin? Hmm. Who knows… :)

 8. Noita samoja kysymyksiä pohtii varmasti jokainen. Näin miehisestä näkökulmasta katsottuna ja pelkästään blogia lukemalla tuo sinun maailmasi näyttää lähes täydelliseltä. Uskomattoman kaunis nuori nainen, joka näyttää kansainväliseltä mallillta lähes joka kuvassa. Se on vaan jännä että kuvien, asujen, blogien yms kuorien sisällä kaikki miettivät näitä samoja kysymyksiä; kuka minä olen, mikä minut tekee onnelliseksi. Tuo onnellisuus on yksi kantava teema, miksi olen blogiasi viimeiset pari vuotta lukenut melko säännöllisesti. Tunnut nauttivan elämästä ja sinusta huokuu sellaista kauneutta ja itsevarmuutta mikä ainakin minut on ”vanginnut” tämän blogin vakilukijaksi. Tärkeintä kun tässä maailmassa on olla onnellinen ja tehdä asioita jotka tekevät onnelliseksi. Välillä se on haastavaa, mutta tavoitteet yleensä ovat ja tavoitteet ohjaavat elämää.
  T: M38

  • Todella hyvin kirjoitettu, tosin eipä se oma elämänikään täydellistä ole vaikka pyrin kyllä tekemään niitä asioita jotka tekevät onnelliseksi, niin paljon kuin mahdollista. Mutta kyllä, varmasti jokaisen hieman pinnallisemmankin blogin takana on ihminen joka tuntee ja kokee myös elämän kriisejä niiden täydellisten hetkien lisäksi. Harvoin sitä vaan blogeissa kirjoitetaan niistä huonoista asioita, kuten elämän murheista, alamäistä jne. Sorrun siis itsekin tähän todella paljon, pitäisi olla paljon rehelllisempi lukijoille. Mukava kuulla blogissani olevan jotain sellaista miksi tänne eksyy uudelleen ja uudelleen, sitten kirjoitukseni eivät ole menneet ihan hukkaan. :) Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa sinne, jatketaan pohdiskelua…

 9. Hei oletko kauan sitten ostanut nuo hyvältä näyttävät nahka(?) housut? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta