Aina smoothieta

Joku kommenttiboxissa taisikin mainita olevansa kyllästynyt mun ainaisiin smoothieisiin mutta minäpäs en olekaan! ;) Tein todella mielenkiintoisen löydön taannoin S- Marketista, nimittäin Rainbown pakastetut smoothie- hedelmät (sisältää kuusi pientä valmispussia) ja vielä tällaisena marjaisempana versiona mikä toimii erinomaisesti tuon CocoVin Smoothiemixin kanssa johon olen ihan rakastunut. Monesti lisään mukaan myös Acai- jauhetta teelusikallisen.  Tuon setin olenkin nyt pyöräyttänyt useamman kerran viikossa, välillä aamuisin ja välillä treenien jälkeen. Jos joku muuten kiinnostui tuosta smoothie- hedelmät pussista niin niitä taisi olla ainakin kolme erilaista makua. Yksi oli ainakin ihan täysin pelkkiä hedelmiä sisältävä, suosittelen kurkkaamaan Ässän pakastealtaan. :)

Koko smoothie on valmistettu viidessä minuutissa ja mikä parasta se on jäisen kylmää. Isken tuon smoothiesetin suoraa pakkasesta blenderiin ja sekaan lisään maitorahkan, sekä Smoothiemixiä 3 rlk. Yleensä lirautan seokseen myös hieman maitoa ja vettä, jotta koostumuksesta saadaan juoksevampi. Vaikkakin itse juon todella harvoin smoothien, se on jotenkin paljon miellyttävämpää syödä lusikalla. Yleensä lisään vielä pintaan CocoVin gojeja, pähkinöitä, inkoja tms. mutta tällä kertaa ihan villiinnyin ja ostin myös kuivattuja aprikooseja. :) 

Täydellinen perjantain aloitus! <3

Täydellistä perjantaita teillekin! :)

* CocoVin tuotteet saatu blogin kautta

On my way

28 vastausta artikkeliin “Aina smoothieta”

 1. Nams, heti alkoi tehdä mieli smoothieta :D
  Olen kanssa kuullut noista valmispusseista, mutten vielä ole ehtinyt nuitä käydä ostamassa. Käytitkö muuten tuon valmispussin lisäksi jotqin tuoreita/pakastettuja marjoja ym?

  • Joo, aika käteviä kyllä jos ei ole aikaa pilkkoa tms. Sopii hyvin juurikin aamuihin. ;) En käyttänyt. Omaan annokseeni laitoin vaan tosiaan tuon yhden pussukan ja se oli riittävä määrä yhdelle henkilölle. :)

 2. Taas päästään aiheeseen. Onko marjat ulkomaalaisia? A-hepatiitit ja norot, ei kiitos. Muuten kuulostaa hyviltä.

  • Kyllä ovat. Itsehän olen saanut kerran ruokamyrkytyksen pakastemansikoista mutta niin, ei se taida kuitenkaan ihan hirveän yleistä olla. Riskillä ollaan nyt vaan menty, elämä on liian lyhyt pelkäämiseen. ;)

  • No jos sitä rahaa nyt tuntuu niin olevan, niin miksi ei ostaisi ihan suomalaisia pakastemarjoja? Niitäkin kun siellä myydään. Jos kerran on muuten hirveä terveysintoilija niin ottaa riskin tuossa asiassa, ei oikein mene ymmärrykseen…

  • Olen ostanutkin suomalaisia pakastemansikoita, tämä smoothie- mix on ollut ainoa poikkeus tässä asiassa. :D Ostin näitä siis ensimmäistä kertaa mielenkiinnosta ja tykästyin, eli ei nyt kannata puhua niinkuin käyttäisin pelkkiä ulkomaisia marjoja. Välillä menen riskillä, ehkä se on tyhmää mutta so not.

 3. Eikö teillä s-marketissa myydä ollenkaan tuoreita hedelmiä, kun ostat niitä PAKASTETTUNA?!

  • Kylläpäs myydään ja hedelmiä käytänkin tuoreina mutta mitä jos ei halua hedelmäsmoothieta?? :D Tässä pussukassa on marjoja kuten voit huomata, ainoa hedelmä on banaani joka tuonne sekaan on laitettu. Marjoja ei saa tällä hetkellä tietääkseni kuin pakastettuna, joten jos haluaa marjaisaa smoothieta niin pakko käyttää pakasteita.

 4. Oi pistä vaan näitä smoothie reseptejä, ihan parasta ja helppoa ruokaa :) Pakastemarjoissa pidän vaan itse tarkasti huolta, että ovat kotimaisia… Ennen en ole kommentoinutkaan vaikka usein täällä vierailen. Kiitos kivasta blogista :)

  • Kiva kuulla, että pidät! Mä olen ihan smoothie- fani. ;) Niin no itsekään en ole ostanut enää kuin suomalaisia mansikoita mutta näissä olen nyt vaan tehnyt poikkeusta, vähän riskillä on siis menty. Nämähän on toki mahdollista keittääkin, eli en nyt vartavasten mainosta mitään vatsataudin hankkimista. :) Ihana kuulla, että pidät blogistani!

 5. Samaa ihmettelen minäkin. Kaikki kasvikset ja marjat on aina järjestään halvinta pakastekuraa, mutta sitten nämä suhteellisen arvokkaat superfoodit vilkkuu iloisesti kuvissa, kun niitä ilmaiseksi lähetellään ”testattavaksi”!

  • Hahah, siis mitä ihmettä. :) Luuletko etten käytä ollenkaan mitään tuoretta, ei täällä kuules niin köyhiä olla ettei rahaa olisi ostaa tuoreita. En elä kuitenkaan millään opiskelijabudjetilla. ;) Lisäksi olen ostanut ennen yhteistyötä CocoVin tuotteita ihan itsekin. Olen aika kaukana pihistä ihmisestä ja käytän rahaa todella paljon juuri ruokaankin ja oikeasti harvoin edes seuraan hintoja kaupoissa.

   Kyse on lähinnä helppoudesta, olen aika laiska ruuanlaittopuuhissa, eli siksi tykkään pakastewokista jne. Näitä pakastemarjoja käytän siksi, koska ymmärtääkseni kaupoissa ei ole kauheasti tällä hetkellä muita kuin pakastemarjoja. Kyllähän mä hedelmäsmoothiet teenkin tuoreista. :D Paitsi mango, sitä olen ostanut myös pakasteena ja tulee super hyvää smoothieta!

  • Mutta kyllähän sä just edellisissä postauksissa kehuskeiliy eläväsi viikot pakaste vihanneksilla!:D tekopyhää

  • Siis lounaalla mulla on mukana noita pakastevihannes- lihasekoituksia kuten kerroin mutta syönhän mä iltapäivällä ja illallakin jotain. :D Iltaisin syön kyllä kasviksia leivän päällä, salaateissa jne. Ja myöskin hedelmiä, ihan tuoreina. :)

 6. Aika nuivia kommentteja.. Ite tykkään käyttää kohmeisia marjoja smootheissa, koska smoothie saa siitä aika tyjyn rakenteen mikä ainakin mielyttää mua :)

  • Nojoo, perus. :) No niinpä! Jäiset marjat tuovat smoothieen mukavaa viileyttä. =)

 7. Näppärä idea nuo sekoitukset! Anonyymeille kommentoijille sanoisin, että kukakohan teidän on käskenyt tulemaan tänne Jutan blogiin, jos noin ottaa päähän? Ihan rauhassa voitte tehdä oman smoothienne niistä ”tuoreista” hedelmistä ja marjoista. Ärsyttää minkä takia pitää olla noin negatiivinen ja nähdä kaikessa vaan ne huonot asiat. Asiat kun voi sanoa niin monella tavalla. :) eri mieltä saa olla, mutta ilkeä ei tarvitse kenenkään olla. :(

  • Joo no mielestäni myös ja vielä, kun kyse ei ollut pakastehedelmistä vaikka tuon sekoituksen nimi onkin hedelmiin viittaava niin tässä pussukassahan joka mulla on niin on melkeinpä pelkkiä marjoja joita ei tällä hetkellä kyllä ainakaan omaan silmääni ole osunut tuoreena. Negatiivisuus on suomalaisten juttu, eli eipä sille mitään mahda. :)

 8. Jep, pakasteita en ymmärrä myöskään…kotimaiset marjapakasteet ok, sillä marjat eivät ole suomessa sattumoisin talvituote.Ja hei facessa just jaettiin kuvaa juuri rainbow- merkin pakastevihanneksista joiden seassa oli kuollut hiiri??!!!???!! sellaista rainbow-laatua.

  • Se oli rainbown pakastekasvikset eikä marjat. Aina kun joku tekee blogissa pakastemarjoista smoothieta niin kaikki riehaantuu ”että pitäisi keittää”. Totta se tietenkin on mutta Jutta ehkä sen tietää itsekin eikä sitä tarvitsisi sanoa miljoonan eri anon. Itse kyllä keittäisin ulkomaiset marjat mutta suosinkin hyvin usein kotimaisia marjoja.

  • No siis mansikat olenkin ostanut suomalaisina sen jälkeen kun sain kerran ruokamyrkytyksen. Nyt vaan olen käyttänyt näitä riskillä, ei ole ollut aikaa keitellä mutta senhän näille voi myöskin tehdä halutessaan. Juu no siis Rainbow on ainoa merkki jolta olen tällaisia mixejä löytänyt, joten siksi kyseinen merkki. Muuten mulla ei ole erityisemmin kommenttia Rainbowsta… Ja muuten, onhan noita epämääräisiä juttuja löytynyt vaikka mistä, eli eipä oikeasti voi alkaa sen perusteella ruokia valitsemaan jos vaikka sattuisi jotain epämääräistä löytymään… :D

  • Juu, ei kai siinä sen erikoisempaa ole. :) Tuota banaania on muuten per pussukka tyyliin pari palaa, eli halutessaan kyllä voisi lisätä vaikka tuoreen banskun sinne sekaan.

 9. Eikö olisi ihan yhtä helppoa pilkkoa itse hedelmiä (tuoreita) sekaan?:D oot outo, oikee terveysintoilija :D

  • Siis mitäh, taas hedelmiä. Kyse ei ole hedelmistä edelleenkään. :D Tuossa pussissa on suurin osa marjoja, banaania pari palaa mutta marjainen mixi se kuitenkin on. Hedelmäsmoothiet teen poikkeuksetta tuoreista, mangosmoothie on ainoa johon olen käyttänyt pakastetta. Joo, olen kyllä terveysintoilija ja vähän outokin. ;)

 10. Ei jessus.. Varmaan mäkään ostan jotain tuoreita vadelmia ja pensasmustikoita, tulee smoothien hinnaks aika korkee! Pakastevihanneksissa ja marjoissa ei oo mitään vikaa, samat ravintoarvot ja vitamiinit, halpaa ja helppoa!

  • Oon nauranut nyt tälle keskustelulle aika paljon ja miten tämä onkin kärjistynyt tällaiseksi. Jengiä kuolee maailmalla nälkään ja täällä kauhistellaan pakastevihanneksia… Hyvinvointivaltiossa me elellään. No sanos muuta, ei ole niin vakavaa ja hyvin uppoavat! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta