Lauantain pari faktaa

1. Tykkään keksiä lempinimiä. Mulla on varmaan tuhat ja yksi lempinimeä mm. miehelleni ja niitä tulee lähestulkoon päivittäin lisää. Yleensäkin nämä ovat oikeita söpönhöpönlöpön nimiä ja välillä mies toteaa vain, että ”en ole pupu”. :) Söpöily on ihan parasta! Lisäksi näitä lempinimiä tulee tosiaan puolitutuillekin joiden nimiä en vaikka muista, tosin vähemmän siirappisia sellaisia. :D 
2. Vaikka tykkäänkin liikkua ja treenata olen toisaalta oikea laiskiainen. Musta on ihanaa löhöillä ja oikeasti viettää aikatauluttomia päiviä. Aina ei todellakaan tarvitse olla mitään sen erityisempää tekemistä! Olen myös hieman saamaton ja siirrän ikävien asioiden hoitamista, huomenna on aina parempi päivä…  

3. Inhoan avuttomuutta, siis todella paljon. En ymmärrä miten ihmiset voi joutua tosi arkipäiväisissäkin asioissa sormi suuhun, ”en mä uskalla tai en mä osaa”. Itse olen saanut sellaisen kasvatuksen, että tarvittaessa osaan tehdä vaikka mitä. Viemäreitäkin on näillä käsillä avattu ja lamppuja vaihdeltu. Tosin ehkä asiaan vaikuttaa myös se, että elin yksin hyvin pitkään ja muutin kotoa pois 16- vuotiaana. Olenkin aika itsenäinen nainen sanoisinko. :)
4. Tykkään todella paljon erilaisista värikkäistä muistiinpanolapuista ja niistä sivun väleihin laitettavista ”tarroista”. Lisäksi kalenteri on yksi pyhimmistä asioistani, sinne on kiva raapustella ja kiinnitellä juurikin näitä värikkäitä lappusia. :) Kirjoitin oikeastaan koko lapsuuden ja nuoruuden ajan päivittäin päiväkirjaa, nyt niitä onkin aika hauska lueskella. Nykyäänhän blogi ajaa hieman samaa asiaa, tosin hieman pinnallisemmalla meiningillä valitettavasti.

5. Olen todella lyhytvihainen. Muistan aina sanonnan ”Älä anna auringon laskea vihasi ylle”. Se on mielestäni erinomaisesti sanottu. Onneksi vihoissa oleminen alkaa ahdistamaan itseäni aika nopeasti ja siksi olenkin usein se sovitteleva osapuoli vaikka ei olisikaan minun tehtäväni pyydellä anteeksi saatika sopia. Mietin aina myös sitä, että mitä jos kuolisin vihoissa johonkin ihmiseen, kamala ajatus…
Sellaiset pari faktaa, onko kukaan samoilla aalloilla? :)

On my way

2 vastausta artikkeliin “Lauantain pari faktaa”

  1. Vaikka osaan olla epävarma sellaisissa asioissa joista en tiedä mitään, kasvaa tatti ottaan, jos joku soittaa vapaapäivänä töistä kysyen miten sulake vaihdetaan, tai miten valot laitetaan päälle… :D

    Olen myös aika laiska, vaikka tunnenkin herkästi morkkista saamattomuudestani.

    Joskus sitä haluaisi olla vihainen pidempään, mikäli joku sen ansaitsisi, mutta yleensä tunnin sisällä se suru/viha vaihtuu välinpitämättömyydeksi. Ihan kuin tunteet vain olisivat kadonneet jonnekin kokonaan. Olen tosi herkkis ja rupean usein näissä olotiloissa itkemään ja hups, itken tunteet tyhjiksi. ;)

    • Sullahan olikin useampi sama fakta mun kanssa. :D Siis mulla on tota ihan samaa, että väliin tulee semmosia ettei jaksa, just välinpitämätön olo. Tai semmonen ”turta” sit se muuttuu lopulta hysteeriseksi itkuksi. Hui kuulostaa pahalle. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta