Lauantai- illan dilemma

Vieteltiin pe-la yö hotellissa, joten olikin aika ihanaa viettää pitkästä aikaa lauantai- iltaa ihan kotosalla. Koska perjantaina vedettiin kunnon dinneri oli eilen kivempi kevennellä ja lauantai- illan herkkujen sijaan teinkin ihan munapohjaisen pizzan. Olen todella koukuttunut tuohon helppoon pohjaan ja vielä kaiken lisäksi se on todella maukaskin! Eilen oli kasvispizzan vuoro, joten unohdin lihat suosilla kauppaan ja ostin palan 19 % mozzarellaa. Lisukkeiksi vielä tomaatteja, niin normi kuin aurinkokuivattuja ja pestoa. Pizzan päälle olisin halunnut rucolaa mutta löysin lähikaupastamme vain pinaattia, joka toimi itseasiassa ihan mielettömän hyvin!

Pinaatti- mozzarella pizza
– 4 kananmunaa
– Mozzarellaköntsä
– Aurinkokuivattuja tomaatteja
– 2 tomaattia
– Yrtti tomaattimurskaa
– Pieni pala 9 % Edamia
– Pestoa
– Pizzamaustetta
– Pinaatinlehtiä

Alkuun 4 kananmunaa sekaisin esimerkiksi blenderissä, kun seos on vaahtomaista sen voi levittää leivinpaperille. Pohja laitetaan uuniin n. 10 minuutin ajaksi esipaistumaan. Sillä välin hoidetaan täytteet valmiiksi ja levitetään ne tomaattimurskan jälkeen pizzapohjan päälle. Sitten koko setti vielä uuniin noin 15-20 minuutin ajaksi. Tässäkin vaikuttaa aika paljon täytteet, kannattaa seurailla miltä pizza näyttää. :)
Jälkkäriksi upposi vielä viinirypäleitä ja valkosuklaa Magnum.
Täydellinen lauantai- ilta.

Tänään olisi vuorossa ripsihuolto, ystävän näkemistä ja illalla ehkä leffa.
Oikein nautinnollista sunnuntaita <3

On my way

10 vastausta artikkeliin “Lauantai- illan dilemma”

  1. Näyttää kyllä superherkulliselle! Mozzarellaa, tomaattia ja pestoa – eihän se voi olla kuin hyvää :) Ja toi munapohjakin ilmeisesti pysyy hyvin kasassa, ettei oo semmosta ”lötteröö”? Kiva vinkki, voisinkin tehdä joku päivä iltapalaksi. :p

    http://lauralumituuli.blogspot.fi/

  2. Nam! Toi pinaatti vois toimia paremmin kun laittais sen uuniin..hmm. Ainakin kaupan mozzarella pizzoissa on sitä pakastepinaattia ja se on ihan todella hyvää

    • Mun piti mennä sillon sunnuntaina heti ostamaan ainekset. :D Oli hyvää se pakastepinaatti! Sain vasta nyt syötyä viimeisen palan niin on ainakin täyttävää.

    • Hahah, noniin. :D Toi on kyllä hyvää ja pohjakin maistuu aika jees. :) Pitääkin testaa pakastepinaatti.

  3. Milloin tulee tyrkytys-postaus hotelliyöstä? En malta odottaa kuvaa poreammeesta ja tietoa, kuinka herkullinen hotellin aamiainen olikaan!

  4. Lankesiko se yö teidän viettelyihin? Sulla on kyllä sanan säilä taidokkaasti hallussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta