Back to basics

Vitsit tätä puuteria on ollut ikävä! Vihdoin sain hankittua uuden purkin yhtä meikkipussini luottotuotteista, nimittäin MAC.in Mineralize Skinfinish- hohdepuuterin. Olin jonkun aikaa tosiaan ilman kyseistä puuteria ja ajattelin käyttää loppuun hieman vastaavan Make Up Storen irtopuuteriversion. Noita ei vaan valitettavasti voi verrata edes samassa lauseessa… Tämä MAC:in tuote on vaan niin super hyvä (kuten MAC:in tuotteet vaan aina…)! Tuo ihoon juuri sopivasti kuulautta ja valonhohdetta jota ainakin itse henkilökohtaisesti rakastan. Puuteri on myös hyvin riittoisa ja sitä ei tarvitse tosiaankaan montaa sukaisua laittaa saadakseen sopivan hehkeän lopputuloksen. Sävyjä löytyy kaksi, hieman vaaleammalle ja tummemmalle iholle. Itselläni on luonnollisesti puuterista tuo hieman tummempi sävy ja se on kyllä täydellinen. Onko joku muu koukussa tähän viimeistelevään mineraalipuuteriin? :)

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Back to basics”

  1. Vaikuttaa hyvältä, pitääpä hankkia :) Mitä aurinkopuuteria käytät vai käytätkö? Mitä suosittelisit? Käytätkö aina erikseen poskipunaa? Itselläni on Rimmelin aika vaaleaa aurinkopuuteria jota laitan koko naamalle ja erikseen Lorealin jota laitan poskille. Ostin Macin rasvaisuutta hillitsevää meikkivoidetta ja sitä transparent puuteria ja lopputulos aika vaalea mun makuun, varsinkin kun käytän itseruskettavaa, oli ihan myyjän valitsema sävy. Niin mietin miteen saisin helpoimmin väriä naamaan tunkematta monta eri tuotetta siihen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta