Väriläiskät kevääseen

Kävelin sunnuntaina Citykäytävässä sijaitsevan BLÄK- kenkäkaupan ohitse ja oh yes, nämä popot veivät huomioni i-han täy- sin! Pakko saada ja naisellehan se tarkoittaa ihan oikeasti, että kyseinen juttu on pakko saada. Näin jo mielikuvissani nahkapöksyt ja nämä kengät yhdistettynä johonkin rentoon teeppariin, sekä blazeriin. Olen jotenkin ihan hullaantunut siistin lookin yhdistämisestä rentoon, suoraan palaverista treeneihin tyylillä siis mennään tämä kevät. 😉 Toinen aika must hankinta on jotkut kivat värikkäät ei kiilalliset lenkkarit, Nikellä oli myös niistäkin aivan ihania kevään uutuuksia, sellaisia kunnon paksulla pohjalla varustettuja pareja. Noh, lähdetään nyt kuitenkin liikkeelle alkuun näistä yksistä… 😉 

Kengät tuntuivat mielettömän hyville jalassa kuten Niket nyt yleensäkin ja värikin oli aika helppo valita. Nämä kengät vaan veivät mennessään… Saisi sulaa tuo loskikko nyt pois jotta pääsisin ulkoiluttamaan väriparia! 🙂 Mitäs te tykkäätte? Joko moni on langennut ostelemaan kevät/kesä- kenkiä?

Koitin selailla nettikauppoja, jotta löytäisin tännekin linkkiä vastaaviin… Ainoastaan Nikeltä löysin nämä ihan tismalleen samat uutuudet (click). No sitten Stadiumista löytyy mustana (*click), tosin ei tämän kevään uutuuspari ymmärtääkseni. Spartoolta löytyy useampaa väriä ja sitten tuota hieman matalempaakin mallia (*click). (*mainoslinkkejä)

Energiaa teidän keskiviikkoon!

Kommentit (6)
  1. PERFECT!!! Mäki haluuuun 🙂

    1. Eikö! Ja ihan mielettömän kivat jalassa. 🙂

  2. Ooo, niin siistit!!

    1. Eikö! Mä tykkään kans kyllä super paljon! :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *