Kevätmuotia ja säkkäröitä

Viikko sitten käväisin Polhemilla Mid- season summer party- pressissä. Voi kuinka kesäisen nätiksi toimisto olikaan laitettu ja esillä oli kaikkea ihanan värikästä kesäjuttua. Tuli oikein aurinkoinen mieli vaikka ulkona oli kaikkea muuta kuin aurinkoista. Oli ihana nähdä myös Mikaelaa ja Polhemin muita tyttöjä. :) 

Mulla oli ensimmäistä kertaa mukana tuo Olympuksen minijärkkäri ja täytyy sanoa, että olin ihan hätää kärsimässä sen kanssa. Pakko opetella käyttämään ja unohtaa automaattiasetukset. En meinaan ollut yhtään tyytyväinen näiden kuvien laatuun ja kuvien ottaminenkin näytöltä katsoen oli aivan hirveää. :D Musta on tullut aika tarkka kuvien laadun suhteen ja siksi nämä kuvat eivät nyt oikein toimineet… Noh, anyways kuvat sitten ovat mitä ovat, räpsin kuitenkin jotain. Tarjoilut olivat muuten aika nam, nam. Etenkin tuo Haribon pöytä, josta sai koota oman irttaripussinsa! Aluksi mun piti kerätä karkit miehelle mutta arvatkaapas vaan kuka ne söikin sitten loppupeleissä. :)


Polhemilta suuntasinkin jo seuraavan tilaisuuteen, eli John Friedan uudelleen lanseeraukseen A21:seen. Siellä tarjolla oli herkullisia sormisyötäviä ja kuohuvaa. Paikalla oli asiantuntijaesittelijöinä Riia Koivisto ja Outi Broux. Heidän opastuksellaan kuultiin infopläjäys tuotteista ja saatiin nauttia pikakampauksista. Lupauduin itsekin malliksi ja minulle tehtiin upeat säkkäräkiharat. Olin aika äimän käkenä miten hyvät noista tulikaan, meinaan oma tukkani oli pesty edellisenä iltana ja suoristettu aamulla piikkisuoraksi.


Alla lopputulosta tuosta tukasta tilaisuuden jälkeen kuvattuna. Aika ihanat kiharat, jotka saatiin aikaan alimmassa kuvassa näkyvillä tuotteilla ja föönillä jossa oli sellainen ”kiharrinpää”. En muista nyt sen virallista nimeä. :) Saatiin noita Friedan tuotteita myös kotiin testattavaksi ja sieltä on jo löytynyt ihan sairaan hyvät shampoo ja hoitoaine näin viikon kokemuksella! Ilmeisesti siis aina ei tarvitse olla kampaamopuolen tuote ollakseen todella hyvä. Olen meinaan paljon törmännyt myös huonoihin kalliimpiin tuotteisiin… Noh, näistä postaan kyllä vielä, sen verran paljon haluan niitä suositella. :)

Sellaista sekamelskaa, nauttikaahan torstai- illasta! :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kevätmuotia ja säkkäröitä”

    • Siis ihan päivittäiskauppatuotteita, Stockkalla ainakin pitäisi olla. Selvitän vielä mistä näitä uudempia tuotteita saa ja koska! :)

    • Hahah, no mulla on iso pää. :D Tosin täytyy sanoa, että näissä kuvissa hämää nuo housut joissa on super korkea vyötärö. Eli ei mun lantion ja rintojen väli ole noin lyhyt kuitenkaan, heheh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta