Mukana Superscarin musavideolla

Eilen pamahti Superscarin ystävänpäiväsinglen Perfectly Imperfect– musavideo Iltasanomiin ja Youtubeen. Kyseinen bändi on yksi omista suosikeistani ja varsinkin vielä, kun hieman tuntee näitä bändin takana olevia muusikoita niin ei voi muuta kuin tykkäillä. Maanläheisiä tyyppejä, joilla on arvomaailma kohdillaan ja joista lähtee vielä tämän kaltaista soundia, COOL! 

Mieheni on ohjannut tämän uuden singlen musiikkivideon ja on tuon koskettavan tarinan takana. Videolla näkyvät live- osuudet on kuvattu Keski- Euroopan kiertueella jossa he olivat Sunrise Avenuen kanssa suunnilleen vuosi sitten. Minut pyydettiin myöskin tälle videolle mukaan yhteen päärooleista ja tottakai osallistuin enemmän kuin mielelläni! Oli hauskaa päästä pitkästä aikaa näyttelemään musiikkivideolle ja vielä tällaiseen, jossa on ajatuksia herättävä sanoma. Kannattaa siis katsoa ja kertokaahan sitten mielipiteitä!? :)

On my way

12 vastausta artikkeliin “Mukana Superscarin musavideolla”

  1. Tosi hieno musavideo ja todella koskettava!:) Sä oot tosi kaunis!:) Monellako musavideolla olet kaiken kaikkiaan tähteillyt?:)

    • Munkin mielestä, parhaita ovat videot joista saa jotain ajateltavaa. Ja kiitos! Hmm. Olen ollut ehkä kuudessa? En ole ihan varma. Itse en halua heilua puolialasti missään videoilla peppua ja tissejä esitellen mutta tämän kaltaiset videot ovat mun juttu. :)

  2. Itseään tule kuvattua aina tietystä kuvakulmasta ja oli tosi kiva nähdä sua kuvattuna näin, näytit jotenkin erilaiselta. Olit söpö :) Itse tahtoisin musavideo-näyttelijäksi ihan hulluna. Olen ollut koekuvauksissa, mutta se toinen oli sillä kertaa parempi rooliin. Toivotaan että minäkin pian saan tilaisuuden,

    • Joo toi on totta. Mulla on esim kaksi täysin eri sivuprofiilia. :D Okei, kyllä uskon, että vielä tärppää, sitkeyttä vaan! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta