Testissä Detox Tee

Paljon sydämiä ystävänpäiväänne! <3 Toivottavasti jokainen nainen saa tänään kukkakimpun ja suklaata. Tärkeintä on kuitenkin, että muistetaan ystäviä ja meille rakkaita ihmisiä, oli se sitten puhelinsoitto, viesti tai lahja. Ele ja ajatus on varmasti jokaiselle tärkein, ei se tapa. Meillä on suunnitelmissa avokin kanssa tehdä jotain tänään, syömään, leffaan tms. Katsotaan, mitään ennakkovarauksia ei olla kai tehty, joten toivon mukaan ei ole ihan tupaten täyttä joka paikassa. 

No sitten ihan muihin juttuihin. Käväsin nimittäin muutama päivä sitten Kampissa pyöriessäni Ruohonjuuressa ihan ensimmäistä kertaa elämässäni. Olen innostunut aika paljonkin erilaisista luomujutuista, sekä raaka- ja superfoodeista. Tuolla kaupassa oli niin paljon kaikkea mielenkiintoista kokeiltavaa! Poistuinkin sieltä pieni kassillinen heräteostoksia mukanani, hups. :) Yksi ostokseni oli Pukka:n luomu Detox Tee. Teen sanotaan auttavan poistamaan kuona- aineita kehosta. 

Sisällysluettelo on seuraavanlainen: aniksen siemeniä, fenkolinsiemeniä, kardemummansiemeniä, lakritsinjuurta, korianterin siemeniä ja sellerinsiemeniä. Kaikki nuo aineosat ovat luomua ja tee ei muuten sisällä kofeiinia! Maku on sellainen mukavan lakritsainen, eli helposti pystyy lipittämään parikin kuppia päivässä. Olen itseasiassa muutenkin koittanut vähentää kahvin juontia ja siirtyä tee- linjalle. Aamukahvi on must mutta iltapäivällä on jo huomattavasti kivempi juoda terveysvaikutteista teetä ja tällainen detox- ominaisuudet omaava tee ei ole myöskään hassumpi idea. Onkos kyseinen tee jollekin teistä jo entuudestaan tuttu tai oletteko kokeilleet muita detox- ominaisuuksilla varustettuja tee- merkkejä?

Oikein ihanaa perjantain jatkoa ja paljon sydämiä!
On my way

6 vastausta artikkeliin “Testissä Detox Tee”

  1. Pukka Detox on ollu mun suosikki jo vuoden ajan! Vie makeennälkää ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Pukalla on vaikka kuinka noita teelajitelmia, ja ihan parasta tosiaan että kaikki on kofeiinittomia.

    • Kiva kuulla. :) Joo no siis pissahädän kyllä huomasin ja tuo cofeiinittomuus on suuri plussa! :)

  2. Mä oon töissä myymälässä, missä on ihan hurjan iso teevalikoima, myös pukkan teetä. Detox-teetä löytyy vaikka mitä eri merkkejä ja makuja ja jonkun verran tullut juotua. Minä vaan tykkään useimmiten juoda teetä töissä, ja siellä tuo detox-tee on hankala, kun mua alkaa ainakin jo kupin jälkeen pissattamaan normaalia teetä enemmän :D Eikä kassalta voi koko ajan ravata takahuoneessa. Sopis siis ehkä paremmin kotipäiviin.

    • Okei, cool. :) Hahah, no aika selkeet vaikutukset siis. ;) Nojoo, eipä siitä kyl voi. Vitsit, myymälätyössä joutui tosiaan miettimään tuotakin… :)

  3. Ostin jokin aikaa sitten tota teetä, ja muutaman päivän ”kuurin” jälkeen mulla alkoi pukkaamaan finnejä naamaan, jotka sitten kuitenki aika nopeasti lähtivät pois. Ihan selvästi siis puhdisti elimistöä!:)

    • Okei! Itse oon juonut kupin päivässä mutta finnejä ei ole vielä näkynyt. :D Ehkä pitää lisätä määrää! ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta