Laukku kevääksi

Huomenta! Täällä ollaan jälleen hieman hitaalla sunnuntai moodilla ja vasta aamupalan syönnissä. Perus meininkiä. Mulla on ollut jo jonkun aikaa ajatuksissa jonkunlaisen kevät/kesälaukun hankinta, tosin budjetti hieman pieneni kameran oston myötä mutta onneksi kivoja laukkuja löytyy myös hieman edullisemminkin. Ajatuksissa olisi siis joku vaaleampi, mahdollisesti beige tai ruskea, vielä mieluummin ehkä kuitenkin beige laukku. Korsilla on muutamia kivoja malleja ja Ralph Laurenilta löysin myöskin yhden nätin mallin, värinä tuollainen konjakki. Pakko muuten sanoa sen verran Ralph Laurenin laukuista, että tuon yhden laukun kokemuksella voin suositella todella lämpimästi. Laukku on ollut käytössä mulla lähes puolisen vuotta kohta ja eipä ole mennyt miksikään. Kaikki saumat sun muut moitteettomat vaikka lähestulkoon päivittäin käytän. Tokikin pidempi aika osoittaa sitten sen todellisen laadun mutta hyvälle vaikuttaa. Nahka on todella jämäkkää ja saumat hyvin vahvan oloiset. Mielestäni Laurenilla on useita todella kivoja laukkuja ja hinnatkaan eivät ole päätä huimaavia. 

Korsin laukuista mulla ei ole päivittäiskäytön kokemuksia mutta toivon mukaan niissäkin laatu pitää ainakin suurimmassa osassa. Kokosin kollaasiksi tämän hetken neljä lemppari vaihtoehtoa joista ajatuksena olisi valita jokin ellei eteen tule sitten jotain ihan mullistavaa. Tavallaan tuo tosi puhdas vaalea beessi on todella kaunis mutta sitten toisaalta nuo tummemmatkin iskevät, käytännöllisyys? Vannoin jossain vaiheessa etten osta tuota Hamilton Large Totea, koska se on/oli joka toisella mutta ehkä nyt, kun vimma on hieman hiipunut kyseisen merkin kohdalla niin sitä voisi jopa harkita. Mitäs te pidätte näistä omista suosikeistani? Tai mikä teillä on tämän kevään must laukkuhankinta? :)

bags


Nautinnollista sunnuntaita! <3


On my way

3 vastausta artikkeliin “Laukku kevääksi”

    • En tosiaan suosittele tota mallia ihan vaan siksi, että kyseinen malli on joka toisella!

    • Niin no itse en ihan hirveästi tykkää juuri tuosta mallista vaikka hyvin ajatonhan se onkin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta