Naturelli viikonloppu

Koska viikonloppuna koti oli paikka jossa viihdyin pääosin, tuli vieteltyä oikein tuollaisia meikittömiä päiviä. Vaikken käytäkään mitään tukkivia tuotteita, pääosin BB- ja CC- voiteita, sekä kevyesti puuteria niin tekeehän tuollainen iholle nyt super hyvää! Muistan, kun joskus nuorempana oli todella noloa liikkua ilman meikkiä niin nykyään taas teen sitä todella paljon. Tokikin töihin meikkaan aina mutta sitten esimerkiksi monet vapaapäivät ja viikonloput menevät naturellina. Ripset tosin pelastaa! ;) Jossain vaiheessa pelkäsin kauheasti myös kalpeaa ihoa ja kävin solkussa kuukausittain. Tuonkin suhteen ajatusmaailma on muuttunut aika paljon ja olen alkanut pitämään hieman raikkaammasta lookista. Tokikaan mulla ei ole mitään rusketusta vastaan ja käytän kyllä itseruskettavia mutta maltillisemmin. Enää ei tarvitse olla aina bruna pinnassa, vaaleampikin iho voi olla kaunis ja mikä parasta se säilyy siloisena pidempään. :) 

Se mitä eilen sitten tuli piipahdettua ulkosalla liikuttiin alla olevassa asussa. Tuo pörröneuletakki on edelleen niin lemppareitani ja todella monikäyttöinen, oli kyllä erinomainen ostos. Näistä kuvista voi muuten huomata kuinka tuo hiuslatva alkaa jälleen näyttämään aika mielenkiintoisen väriselle, eihän siitä kampaajakäynnistä olekaan kuin 3 (?) viikkoa… Aika hankala kyllä ylläpitää tuota liukuväriä sellaisena skarpin värisenä, pitääkin laittaa tänään colormaskit siihen josko vielä hetkeksi pelastettaisiin sillä tilanne. Olen muutenkin miettinyt pitäisikö liukuväriä hieman laskea alemmas, eli vetää tummemmalla vähän pidemmälle. Näin pipo päässähän näytän ihan blondille. :) 
Tykkäättekö muuten asusta? 

Housut Mango / T- paita H&M / Jakku Vero Moda / Kello Michael Kors / Pipo H&M

Kivaa iltaa sinne, me suunnataan kohta lenkille!


On my way

3 vastausta artikkeliin “Naturelli viikonloppu”

  1. Hauskat asukuvat :)
    Mahtaako kommentit tulla perille kun kommentoin ainakin tuohon karkkipäivä postaukseenkin
    ja huomasin nyt kukaan ei ole hetkeen kommentoinut :)

    • Kiitos! :) Itseasiassa roskapostista löytyi kommentteja mutta ei kyllä sun omaa. :( Välillä kai jotain ongelmia varsinkin jos yhteys pätkii. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta